Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ - TΗΕ ΤΙΜΕLESS LEADERS - THOMAS KATAKIS - ΕΚΔΟΣΕΙΣ KAKTOS

 




THOMAS KATAKIS

 

THE TIMELESS LEADERS

LEADERSHIP LESSONS FROM ANCIENT GREECE

 

Το βιβλίο The Timeless Leaders χρησιμοποιεί ιστορίες από την αρχαία Ελλάδα και την ελληνική μυθολογία προκειμένου να μεταδώσει σύγχρονα μαθήματα ηγεσίας σε θέματα όπως χτίσιμο ομάδων, επιχειρηματική ηθική, διαδοχή ηγεσίας, δημιουργία εταιρικού οράματος κ.ά. 

 

Χρησιμοποιώντας γνωστούς αλλά και λιγότερο γνωστούς ήρωες της αρχαίας ελληνικής ιστορίας και μυθολογίας, η σύνδεση με το σύγχρονο μάνατζμεντ γίνεται πιο ευχάριστη και μεταδοτική για τον αναγνώστη, είτε αυτός προέρχεται από την Ελλάδα είτε από κάποια μακρινή χώρα της Αμερικής ή της Ασίας. Δεν είναι τυχαίο ότι, μολονότι η μετάδοση γνώσεων μέσω ιστοριών είναι τόσο αρχαία όσο το ανθρώπινο είδος, η συγκεκριμένη τεχνική θεωρείται η πλέον σύγχρονη για την εμπέδωση πολύπλοκων αρχών ηγεσίας με απλό και κατανοητό τρόπο. 

 

Το βιβλίο The Timeless Leaders έχει γραφτεί στα αγγλικά κι απευθύνεται σε όσους θέλουν να αποκομίσουν διδάγματα ηγεσίας εμπνευσμένα από την αρχαία Ελλάδα, έχοντας πάντα στραμμένο το βλέμμα στο μέλλον, με παραλληλισμούς σε σύγχρονα και γνωστά παραδείγματα από τη διεθνή σκηνή, αλλά κι από την προσωπική εμπειρία του συγγραφέα. Αποτελεί το ιδανικό δώρο για ξένους επισκέπτες, εταιρικούς και μη.     

 

BIΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Γεννημένος στην Ελλάδα με καταγωγή τη Μακεδονία και την Κρήτη, ο Θωμάς Κατάκης είναι πατέρας τριών παιδιών. Η επιχείρησή του δραστηριοποιείται στις πωλήσεις λογισμικού και εξειδικευμένων υπηρεσιών με εξαγωγικό προσανατολισμό και διαθέτει είκοσι χρόνια εμπειρίας σε θέσεις πωλήσεων και μάρκετινγκ σε πολυεθνικές εταιρείες. Έχει πτυχίο και MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει λάβει διακρίσεις κατά τη διάρκεια των σπουδών και της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας. Λατρεύει την ιστορία, τη διδασκαλία, την ιστιοπλοϊα και τα ταξίδια.

 

ISBN: 978-618-215-207-2

Τιμή: 15,50 με ΦΠΑ

Σελίδες: 232

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για καφέ με τη συγγραφέα Φωτεινή Καϊοπούλου

  Καλημέρα! Να μιλάμε στον ενικό; Γιατί όχι; Δεν θεωρώ ότι ο πληθυντικός αποτελεί από μόνος του στοιχείο που καθορίζει το σεβασμό μεταξύ τ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις