Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

 



Ο Ιούλιος ή Ιούλης είναι ο έβδομος μήνας του έτους κατά το Ιουλιανό και το Γρηγοριανό Ημερολόγιο και έχει 31 ημέρες. Στο αττικό ημερολόγιο ήταν ο πρώτος μήνας του έτους και ονομάζονταν Εκατομβαιών διάρκειας 30 ημερών που αντιστοιχεί με το χρονικό διάστημα από 23 Ιουνίου έως τις 23 Ιουλίου. Είναι ο ενδέκατος μήνας κατά το Εκκλησιαστικό ημερολόγιο που αρχίζει τον Σεπτέμβριο, και ο πέμπτος κατά το παλαιό ρωμαϊκό ημερολόγιο, γι' αυτό αρχικά στα Λατινικά ονομάζονταν Quintilis. Αργότερα, όμως, ο Αύγουστος Καίσαρας για να τιμήσει τον Ιούλιο Καίσαρα του έδωσε το όνομα Ιούλιος.

Όπως καταλάβατε τίποτα δεν είναι τυχαίο. Θα ήθελα να ευχηθώ καλό μήνα με υγεία. Αν πάτε διακοπές να ξεκουραστείτε και να περάσετε πολύ πολύ όμορφα. Βιβλία να πάρετε μαζί σας. Οπωσδήποτε βιβλία. Αν πάλι μείνετε στο κλεινόν άστυ να κάνετε υπομονή. Θα έρθουν και καλύτερες μέρες. Η Αθήνα άλλωστε είναι μια κούκλα και το καλοκαίρι και υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις άμα θέλεις χωρίς να είναι υποχρεωτικό να ξοδέψεις μια περιουσία.

 

Να είστε αισιόδοξοι. Να σκέφτεστε πάντα θετικά. Να βλέπετε την καλή πλευρά των πραγμάτων και να χαμογελάτε γιατί είναι μεταδοτικό.

Σ.Ο.Σ

Μείνετε μακριά από τοξικά άτομα! Είναι πολλά και κυκλοφορούν ανάμεσά μας…

 

Αυτά τα λίγα από μένα.

Σας φιλώ!

 

ΚΛΙΚ Μαρία Γεωργαντά best focus

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις