Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ | ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΓΙΩΡΗΣ | ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ – ΚΑΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ | ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ | ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ

 




ΠΟΙΟΣ ΞΕΧΑΣΕ, ΠΟΙΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ,

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ…

 

Μια απόφαση της στιγμής, ο δείκτης που πιέζει τη σκανδάλη, μια πεταλούδα που χτυπάει τα φτερά της,

η τρύπα στο τζάμι.

 

Οι αγώνες δρόμου ξεκινάνε πάντα με έναν πυροβολισμό… Κάποιοι ήξεραν, μερικοί θα μάθουν, άλλοι θα τρέχουν να βρουν τα γιατί.

 

Δύο φίλοι και παλιοί συνάδελφοι της ΓΑΔΑ παντρεύουν τα παιδιά τους. Σε μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής τους ένα μοιραίο τηλεφώνημα οδηγεί στην ανείπωτη τραγωδία. Το νιόπαντρο ζευγάρι βρίσκεται άγρια δολοφονημένο στη σουίτα του ξενοδοχείου…

 

Το δολοφονικό παραλήρημα που διατρέχει την πόλη θα προσπαθήσουν να ανακόψουν ο αστυνόμος Μανιάτης

με τον υπαστυνόμο Παπαδόπουλο.

 

Ανάλογα με την περίσταση, εκείνο που διαφέρει είναι το μέσο: τσεκούρι, νυστέρι, πιστόλι… Έτσι κι αλλιώς, η κατάληξη είναι ίδια. Αγώνας δρόμου χωρίς νικητή.

 

Άλλωστε, ο τερματισμός δεν φέρνει καμία ειρήνη…

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ…

Με τον καλό μου φίλο και συγγραφέα Βαγγέλη Μαργιωρή δεν κάναμε ποτέ κολλητή παρέα. Υπάρχει όμως σεβασμός και αλληλοεκτίμηση. Γνωριζόμαστε χρόνια. Ήμασταν κάποτε κάτω από την ίδια εκδοτική στέγη. Μετά οι δρόμοι μας χώρισαν. Σε άλλον εκδοτικό εγώ στις εκδόσεις Μίνωας εκείνος. Όταν είδα ότι θα επανακυκλοφορήσει το βιβλίο του «Το σπίτι με την κόκκινη πόρτα» η χαρά μου ήταν απερίγραπτη. Ειλικρινά χάρηκα πάρα πολύ. Στην παρουσίαση του βιβλίου στον Ιανό ανακοίνωσε ότι γράφει τη συνέχεια. Και πολύ καλά έκανε. Τώρα το κρατώ στα χέρια μου με ακόμη περισσότερη χαρά. Είναι έξυπνος, είναι ταλαντούχος και η πένα του κόβει σαν μαχαίρι. Είμαι χίλια τοις εκατό σίγουρος ότι σε καμία περίπτωση δεν θα απογοητεύσει κανέναν αναγνώστη. Φίλε μου σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια! Έγραψες πάλι!!!

 

Stay tuned…

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για καφέ με τη συγγραφέα Φωτεινή Καϊοπούλου

  Καλημέρα! Να μιλάμε στον ενικό; Γιατί όχι; Δεν θεωρώ ότι ο πληθυντικός αποτελεί από μόνος του στοιχείο που καθορίζει το σεβασμό μεταξύ τ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις