Κυριακή 4 Αυγούστου 2024

Side Street Café… το απόλυτο στέκι στον Ωρωπό!

 



Φεύγεις από το καυτό κέντρο της Αθήνας και το μόνο πράγμα που θέλεις είναι να φτάσεις το συντομότερο δυνατό στον προορισμό σου και να απολαύσεις έναν παγωμένο καφέ πρώτης ποιότητας. Τον Mrs. Rose που σπάνια τον συναντάς. Κατεβαίνοντας τον κεντρικό δρόμο για να βγεις στην παραλία Μαρκοπούλου – Ωρωπού, εκατό μέτρα πριν το φανάρι, στο δεξί σου χέρι βρίσκεται το Side Street Café. Ανοιχτά επτά ημέρες την εβδομάδα, από νωρίς το πρωί για καφέ, χυμό, σνακς και σπιτικές σφολιάτες μέχρι αργά το βράδυ για ποτό ή παγωμένη μπύρα το ανανεωμένο και φιλόξενο Side Street Café βρίσκεται εκεί για να προσφέρει όλα όσα επιθυμείς. Έρχομαι κάθε καλοκαίρι και πιστέψτε με δεν το αλλάζω με κανένα! Αν, λοιπόν, σας βγάλει ο δρόμος, κάντε μια μικρή στάση και απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ. Μια δοκιμή θα σας πείσει!

Καλές βουτιές!   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ του Γκέρχαρτ Χάουπτμαν σε μετάφραση Αλέξανδρου Κοέν και σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδογιάννη μετακομίζει σε μεγαλύτερο χώρο λόγω επιτυχίας. Από 25 Οκτωβρίου στο Θέατρο Αργώ.

  Μετά την επιτυχία και τα απανωτά sold out της περασμένης σεζόν, ανεβαίνει για 2η χρονιά, σε μεγαλύτερο χώρο στο Θέατρο Αργώ, το βραβευμένο...

Δημοφιλείς αναρτήσεις