Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Βιβλιοπρόταση | Κατερίνα Ντούγκα – Κοτοπούλου | Η Συνάντηση των Αγγέλων | Εκδόσεις Σ. Ι. Ζαχαρόπουλος

 






Ένα οδοιπορικό στα δύσβατα μονοπάτια της ψυχής της Μυρτώς, εκεί όπου καμιά ηλιαχτίδα δεν κατάφερε να εισχωρήσει ή δεν άφησε το πέρασμά της. Ένα ερωτικό πάθος, που καιροφυλακτούσε χρόνια, σαρώνει χωρίς οίκτο μια μεγάλη φιλία και το ανελέητο κυνήγι του παρελθόντος την οδηγεί στην απέναντι όχθη.

«…Η Μυρτώ χάθηκε κρυμμένη σ’ ένα σύννεφο, με τα χέρια γεμάτα αστέρια. Κι εκεί, στο βάθος του ορίζοντα, πίσω από τ’ ολόγιομο φεγγάρι βλέπει τα τεράστια μπλε μάτια της Ελένης να την καλωσορίζουν».

 

Είναι η πρώτη φορά που διαβάζω βιβλίο της συγγραφέως και οφείλω να ομολογήσω ότι ενθουσιάστηκα! Πρόκειται για ένα όμορφο και συνάμα μαγικό λογοτεχνικό ταξίδι που με έκανε να δω με άλλη ματιά τον έρωτα, τις ανθρώπινες σχέσεις την ίδια τη ζωή! Η αγάπη πρωταγωνιστεί σε όλες τις σελίδες του βιβλίου και δεν είναι λίγες οι στιγμές που συγκινήθηκα. Όταν το διαβάσετε θα καταλάβετε τι εννοώ. Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα.   

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Τι φοβάται το Ισραήλ από την Παλαιστίνη;" Ένα ενδιαφέρον βιβλίο από τον Παλαιστίνιο ακτιβιστή Raja Shehadeh Εκδόσεις Μεταίχμιο

  Δελτίο Τύπου   Τι φοβάται το Ισραήλ από την Παλαιστίνη; του  Raja   Shehadeh   Τι σημαίνει ο πόλεμος στη Γάζα για το μέλλον των δύο χωρών;...