Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Το Ημέρωμα της Στρίγγλας στο ΘΕΑΤΡΟΝ…



ΔΕΝ ήξερα ότι στην Πειραιώς υπάρχει ένα τέτοιο στολίδι. Ένα καλοκαιρινό θέατρο, λίγα μέτρα από τη λεωφόρο, τόσο καλοστημένο και όμορφο να μπορεί να φιλοξενεί θεατρικές παραστάσεις.  


Είχα καιρό να δω κωμωδία του Σαίξπηρ. Είδα πρώτη φορά την κυρία Κατερίνα Λέχου η οποία πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη παράσταση. Της βγάζω το καπέλο. Δύσκολος ρόλος. Απαιτητικός. Ξεφορτώθηκε τη ταμπέλα της «τηλεοπτικής». Μπράβο της. Μου άρεσε πολύ. Η υποκριτική της, η φωνή της, η παρουσία της. Η δουλειά φάνηκε. Τον ταλαντούχο Αντίνοο Αλμπάνη τον έχω απολαύσει και σε άλλες επιτυχημένες παραστάσεις. Επίσης εξαιρετικός. Όλοι οι ηθοποιοί δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό. 

Η μουσική του Θάνου Μικρούτσικου μας άρεσε (εντελώς μέσα στην εποχή) αν και επαναλαμβανόταν συνέχεια, επιβλητικό το σκηνικό του Στράτου Λίτινα, κοστούμια του σήμερα με την υπογραφή του Πάνου Αλμπάνη.
Η σκηνοθεσία της Φωτεινής Μπαξεβάνη αξιέπαινη. Το video clip δεν το καταλάβαμε. Αξίζει να δείτε αυτή τη παράσταση. Σας τη προτείνω. Καλοκαίρι είναι. Στην Αθήνα είναι. Γέλιο έχει. Άφθονο…

Παραστάσεις από Τετάρτη έως Κυριακή στις 21:00
Αίθριο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Πειραιώς 254, Ταύρος     
Προπώληση εισιτηρίων: 212 254 0300

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου