Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Ο ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ



Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες μεταξύ του τέως Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ – Κυβερνητικού Εκπροσώπου και Βουλευτή Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σίμου Κεδίκογλου και του Προέδρου του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ. Ιωάννη Μαρωνίτη πριν από λίγες ημέρες τα Γραφεία του Ομίλου στη Νίκαια.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Κεδίδκογλου ενημερώθηκε εκτενώς για το Πολιτιστικό, Εκπαιδευτικό, Περιβαλλοντικό και Ανθρωπιστικό έργο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων από τον κ. Μαρωνίτη και τους συνεργάτες του.
Ακολούθησε επίσκεψη του κ. Κεδίκογλου στις μόνιμες Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας «Κύκλος Ανθρωπιάς_Νίκαια – Αγ. Ιωάννης Ρέντη» ο οποίος και δήλωσε κατενθουσιασμένος με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και την λειτουργία τους τονίζοντας χαρακτηριστικά «δεσμεύομαι ότι θα σταθώ στο πλάι σας σε αυτή τη τεράστια προσπάθεια που έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο».
Ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης με την σειρά του ευχαρίστησε τον κ. Κεδίκογλου δηλώνοντας «η παρουσία σας και η ιδιαίτερα ελπιδοφόρα στήριξή σας θα μας δώσουν ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας μία ανάσα αισιοδοξίας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βιβλιοπρόταση | Ο καημός κάθε γυναίκας | Έρικα Γιονγκ | Εκδόσεις Σ. Ι. Ζαχαρόπουλος

  Σειρά: Σύγχρονη Λογοτεχνία, 127 Τίτλος: Ο καημός κάθε γυναίκας Συγγραφέας: Έρικα Γιονγκ ISBN: 978-960-208-536-3 Σχήμα: 14 x 21 εκ....