Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ | ΜΙΧΑΗΛ Γ. ΔΟΥΚΑΣ | ΔΩΔΕΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ | ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΛΚΥΣΤΗΣ

 




Χρώματα και συναισθήματα. Πόσα κρύβει άραγε η ανθρώπινη ψυχή, τι μπορεί να φανερώσει και τι να κρατήσει μυστικό. Μέσα από ένα παιχνίδι χρωμάτων κι εναλλαγής συναισθημάτων, εκτυλίσσονται δώδεκα διαφορετικές ιστορίες. Δώδεκα χρώματα, δώδεκα κεντρικοί ήρωες, δώδεκα συναισθήματα. Αγάπη, έρωτας, ψέμα, μίσος, θάνατος, αλαζονεία, αποδοχή, φιλία, μυστικά, φόνοι κι αμαρτίες.

Ο Ράλφι το μικρό ξωτικό θα ζήσει τον μεγάλο του απαγορευμένο έρωτα με τον φίλο του τον Έντι, δυο παράλληλοι εραστές θα γνωριστούν ένα βράδυ Πρωτοχρονιάς που θα αλλάξει την ζωή τους και θα τους ενώσει για πάντα, νεράιδες θα παραπλανήσουν ένα ολόκληρο χωριό για να κερδίσουν αυτό που θέλουν, αποδεικνύοντας πως η αλαζονεία των ανθρώπων είναι όντως ένα θανάσιμο αμάρτημα, ένας καθρέφτης θα αποκαλύψει μυστικά και θα συμφιλιώσει  μια όμορφη γυναίκα με τον ίδιο της τον εαυτό, ο θάνατος της Αντωνίας Λυγερού θα φέρει στην επιφάνεια μυστικά μιας πολυτάραχης ζωής, μια κρουαζιέρα θα ελευθερώσει μια γυναίκα που έχει χάσει τον σύζυγό της, δίνοντάς της την δύναμη να προχωρήσει παρακάτω, ο Άλεξ θα θελήσει να κάνει ένα μεγάλο βήμα προσπαθώντας να απεξαρτηθεί από την χρόνια χρήση αντικαταθλιπτικών ουσιών, ενώ ένας παράξενος κηπουρός θα γίνει δολοφόνος για να προστατεύσει τα φυτά του…

 Όλα αυτά κι ακόμα περισσότερα συμβαίνουν μέσα σε έναν χορό χρωμάτων, όπου δώδεκα ήρωες ξεδιπλώνουν, ο καθένας την δική του ιστορία. Μια περιπλάνηση στον ψυχισμό της ανθρώπινης ύπαρξης, ένα ταξίδι που σας καλεί να ανακαλύψετε τα χρώματα που ζωγραφίζουν τις στιγμές μας και καθορίζουν την ίδια μας την ζωή….

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου