Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Νέες κυκλοφορίες παιδικών βιβλίων 7.3.2024 | Εκδόσεις Ψυχογιός

 

Νέες κυκλοφορίες παιδικών βιβλίων 7.3.2024
Aν δε βλέπετε το newsletter σωστά, πατήστε εδώ.
ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΒΡΕΣ ΜΕ! ΟΙ ΕΚΣΚΑΦΕΙΣ
ΒΡΕΣ ΜΕ! ΟΙ ΓΟΡΓΟΝΕΣ
Ακόμα δύο βιβλία στην αγαπημένη σειρά ΒΡΕΣ ΜΕ!, ιδανικά για μικρά χεράκια και γεμάτα μυστικά παραθυράκια…Για παιδιά από 6 μηνών.
ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
ΓΚΡΕΤΕΛ, ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΜΑΜΟΥΘ
ΚΙΜ ΧΙΛΓΙΑΡΝΤ
ΓΚΡΕΤΕΛ, ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΜΑΜΟΥΘ

Μια Τρίτη πρωί, ένα δυνατό ΚΡΑΚ ηχεί, και η Γκρέτελ, το τελευταίο µαµούθ πάνω στη γη, ελευθερώνεται από τον πάγο! Καθώς προσαρµόζεται στη νέα συναρπαστική ζωή της, η Γκρέτελ αρχίζει να κατακλύζεται από πολλά συναισθήµατα, αλλά και να νιώθει µοναξιά… Αυτό το βιβλίο µε τις υπέροχες εικόνες, από τη βραβευµένη δηµιουργό Κιµ Χίλγιαρντ, δείχνει πως, κάποιες φορές, το πιο γενναίο πράγµα που µπορεί να κάνει κάποιος (ακόµα και ένα µαµούθ!) είναι να ζητήσει βοήθεια.Για παιδιά από 3 ετών.

Διάβασε ένα απόσπασμα »

ΑΧ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ
ΜΑΚΗΣ ΤΣΙΤΑΣ
ΑΧ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ

Πώς θα ήταν άραγε αν οι γονείς σου αργούσαν να ξυπνήσουν και να ετοιμαστούν; Κι αν άφηναν άνω κάτω το δωμάτιό τους; Κι αν δεν έπλεναν τα χέρια τους προτού καθίσουν για φαγητό; Κι αν οι διευθυντές στις δουλειές τους σου παραπονούνταν ότι είναι αφηρημένοι, νυσταγμένοι και κάνουν συνέχεια λάθη; Κι αν λέρωναν τα ρούχα τους, το πάτωμα και τους τοίχους; Κι αν αναγκαζόσουν να τους βάλεις τιμωρία; Διάβασε αυτό το πολύ διασκεδαστικό βιβλίο και θα καταλάβεις!Για παιδιά από 5 ετών.

Διάβασε ένα απόσπασμα »
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΣΚΥΛΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΑΒΟΣ 1
ΣΚΥΛΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΑΒΟΣ -2- ΣΩΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΣΚΥΛΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΑΒΟΣ -3- ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΧΟΥΧΟΥΛΙΑΣΜΑ
Μια καινούρια τρυφερή σειρά από την αγαπημένη συγγραφέα Κάθριν Άπλγκεϊτ με πρωταγωνιστές τον Σκυλάκο που αγαπάει τη ρουτίνα του και έχει συνηθίσει τα πράγματα στην οικογένειά του να λειτουργούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο και τον παιχνιδιάρη και σκανταλιάρη Κούταβο που έρχεται να τα κάνει όλα άνω κάτω.Για παιδιά από 6 ετών.
GRAPHIC NOVELS
Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ EVER! 3: ΤΕΤΑΡΤΗ
Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ EVER! 4: ΠΕΜΠΤΗ
ΕΣΕΙΣ έχετε ζήσει ποτέ ΚΑΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ; Ο Τζάστιν Τσέις σίγουρα ναι, και είναι ΑΥΤΗ! Η ΔΕΥΤΕΡΑ τα έσπασε, η ΤΡΙΤΗ τα έκανε στάχτη και αποκαΐδια. Η ΤΕΤΑΡΤΗ και η ΠΕΜΠΤΗ έρχονται απειλητικά.Για παιδιά από 9 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου