Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΤΗΝ GREEK OXYGEN ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ



O Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και οι Οργανώσεις “Greek Oxygen” και «Κίνημα Δικηγόρων, Δικαστών και Πολιτών Κατά της Διαφθοράς» σας προσκαλούν στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας τους την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 21.00 στο κτήριο του Ελληνικού ICOMOS όπου φιλοξενείται ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων στον Κεραμεικό (Πειραιώς 73, Στάση Μετρό: Κεραμεικός, Στάση Ηλεκτρικού Σταθμού: Θησείο).

Το μεγάλο πάρτυ για την κοπή της πίτας θα είναι αφιερωμένο στους μαθητές που παρακολουθούν μαθήματα Ξένων Γλωσσών, Χορού, Μουσικής, Γυμναστικής, Υποκριτικής κα, τμήματα που λειτουργούν στα πλαίσια των Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.

Σε κοινή δήλωσή τους ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης, ο Διευθυντής της Greek Oxygen και του Κινήματος Δικηγόρων Δικαστών και Πολιτών κατά της Διαφθοράς  κ. Γιώργος Ράικος και ο Ιδρυτής των Οργανώσεων Δρ. Pano Kroko τόνισαν «Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί την έλευση του νέου έτους στο πανέμορφο νεοκλασικό κτήριο του Ελληνικού ICOMOS όπου φιλοξενείται ο Όμιλος για  την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε ένα ζεστό κλίμα χαράς και διασκέδασης. Πρόκειται για μία κοινή γιορτή που σηματοδοτεί την έναρξη μιας ιδιαίτερα ελπιδοφόρας συνεργασίας για κοινές δράσεις με σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ζωής».

Είστε όλοι προσκεκλημένοι!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Είδαμε την εξαιρετική παράσταση «Lemons Lemons Lemons Lemons Lemons» του Sam Steiner στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και μας άρεσε πάρα πολύ!!

  Το βράδυ της Πέμπτης, είχαμε την τιμή και τη χαρά να απολαύσουμε την εξαιρετική παράσταση « Lemons Lemons Lemons Lemons Lemons » του S...