Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Matura Ένα στολίδι στην καρδιά του Κορυδαλλού



Δεν είναι ακόμα ένα βιβλιοπωλείο. Δεν είναι ένα μαγαζί που όταν μπαίνεις πνίγεσαι. Είναι ένα πανέμορφο βιβλιοχαρτοπωλείο όπου βρίσκεις τα πάντα αλλά κυρίως κολλάς και δεν θέλεις να φύγεις.

Βρίσκεται λίγα μέτρα από την πλατεία Ελευθερίας. Μια ανακαινισμένη μονοκατοικία με αυλή. Στο ισόγειο βρίσκεται το matura. Ο Παναγιώτης Μαριόλης είναι ζεστός άνθρωπος. Πάντα με χαμόγελο να σε εξυπηρετήσει και να βοηθήσει σε ότι χρειαστείς.

Έχει αμέτρητα βιβλία, για όλες τις ηλικίες, όλων των εκδόσεων. Γραφική ύλη, φωτοτυπίες ακόμα και εκδόσεις.
Το περιβάλλον σε ηρεμεί. Θέλεις να καθίσεις κι άλλο. Να περιπλανηθείς. Μια επίσκεψη θα σε πείσει.

Αγοράζεις το βιβλίο σου και κάθεσαι στην αυλή και απολαμβάνεις τον καφέ σου.

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ Matura.

Γραφικές Τέχνες – Εκδόσεις

Δ. Διαμαντίδη 12, 18120 Κορυδαλλός
Τηλ: 210 49. 74. 198   matura@otenet.gr    

1 σχόλιο:

  1. Μπαίνεις μέσα και το πρώτο που σκέφτεσαι είναι να αράξεις στην αυλή να δροσιστείς....στη συνέχεια προχωράς να πας να διαλέξεις τι θες να αγοράσεις μα σου τραβούν τη προσοχή κάτι περίεργα, χάρτινα μάλλον, αντικείμενα που κρέμονται στο ταβάνι του πιο μέσα δωματίου ..ακολουθείς την παρόρμηση σου και μετά δεν ξέρεις τι να πρωτοκοιτάξεις..τις συλλογές των παλιών βιβλίων?Τα καινούρια που είναι αραγμένα σε ένα ξύλινο ψηλό πάγκο?Μήπως να χαζέψεις τις συλλογές μικροαντικειμένων σε εικαστικές κορνίζες κρεμασμένες στους τοίχους?Μα θες και να απολαύσεις αυτή την παλιά αναπαλαιωμένη πολυθρόνα στη πόρτα δίπλα.. άνθρωποι μπαινοβγαίνουν ..τηλέφωνα χτυπούν..αλλά τίποτα δεν σε ενοχλεί.. είσαι στο μαγικό κόσμο που επικρατεί σε εκείνο το παράξενα μαγεμένο δωμάτιο.. τελικά τι είπαμε μπήκες να ψωνίσεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ» ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΒΗΤΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

  Οι Ιατρικές Εκδόσεις ΒΗΤΑ και ο συγγραφέας Κωνσταντίνος Ιωακειμίδης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου   Μια φορά ήταν ο κ...