Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

«ΔΙΝΕΙΣ ΑΙΜΑ, ΔΙΝΕΙΣ ΖΩΗ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ



Στα πλαίσια των ανθρωπιστικών του δράσεων ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «Μεταξά» άνοιξε την Τράπεζα αίματος για ακόμη μία φορά την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014 στην Δομή Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Πειραιά.
Με σύνθημα «Δίνεις αίμα, δίνεις ζωή» συμπολίτες μας στάθηκαν ενεργά στο έργο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και του Νοσοκομείου «Μεταξά» προσφέροντας γενναιόδωρα ζωή σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Σε κοινή δήλωσή τους ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης και ο Διευθυντής Υγειονομικών Υπηρεσιών του Ομίλου κ. Νίκος Σιδηρόπουλος τόνισαν «Είναι ιδιαίτερα συγκινητική η κινητοποίηση των Εθελοντών αιμοδοτών που στηρίζουν και ενισχύουν ανιδιοτελώς την προσπάθεια του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και του Νοσοκομείου «Μεταξά». Η 2η εθελοντική αιμοδοσία είναι μόλις η αρχή μίας αλυσίδας προσφοράς και αλληλεγγύης με επίκεντρο την ανεκτίμητη αξία της ζωής».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βιβλιοπρόταση | Ο καημός κάθε γυναίκας | Έρικα Γιονγκ | Εκδόσεις Σ. Ι. Ζαχαρόπουλος

  Σειρά: Σύγχρονη Λογοτεχνία, 127 Τίτλος: Ο καημός κάθε γυναίκας Συγγραφέας: Έρικα Γιονγκ ISBN: 978-960-208-536-3 Σχήμα: 14 x 21 εκ....