Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Είδαμε την παράσταση «Πες μου ότι είναι ψέμα - Επιχείρηση Ωρωπός» στο θέατρο NOUS

 



Μια κωμωδία για γέλια μέχρι δακρύων. Σε διασκευή και σκηνοθεσία Τάσου Ιορδανίδη με ένα εξαιρετικό cast ηθοποιών οι οποίοι είναι μετρ του είδους και επί δυο ώρες γελούσαμε με την ψυχή μας. Μην τη χάσετε!!!

Η καλογραμμένη φάρσα του Άντονι Νίλσον, γνωστή με τον τίτλο «Ψέμα στο ψέμα», μεταφέρεται στα δεδομένα της ελληνικής πραγματικότητας, με δύο αστυνομικούς να έρχονται αντιμέτωποι με την δύσκολη επιχείρηση της αστυνομικής τους καριέρας. Ο λόγος για τον Σπύρο και τον Κώστα, δύο κολλητούς από το νηπιαγωγείο που εργάζονται στο αστυνομικό τμήμα Ωρωπού. Για κακή τους τύχη η υπηρεσία τους τη μέρα του Πάσχα δεν θα κυλήσει ομαλά. Είναι αναγκασμένοι να ανακοινώσουν στον Τέλη Κελαλά Μαλαφάκα -ο οποίος είναι υποψήφιος δήμαρχος Ωρωπού- και στη σύζυγό του Ζιζί Κελαλά Μαλαφάκα Δελημπαλτάκα -η οποία ήθελε να γίνει ηθοποιός και έχει πετριά με τις εναλλακτικές θεραπείες- ένα εξαιρετικά δυσάρεστο γεγονός. Όσο περισσότερο περνάει η ώρα τόσο τα πράγματα περιπλέκονται και οι κωμικές καταστάσεις διαδέχονται η μία την άλλη.

 

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους πρωταγωνιστές της παράστασης Σπύρο Πούλη, Κώστα Αποστολάκη, Μάνο Πίντζη, Αντώνη Καλομοιράκη και Κωνσταντία Χριστοφορίδου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Τι φοβάται το Ισραήλ από την Παλαιστίνη;" Ένα ενδιαφέρον βιβλίο από τον Παλαιστίνιο ακτιβιστή Raja Shehadeh Εκδόσεις Μεταίχμιο

  Δελτίο Τύπου   Τι φοβάται το Ισραήλ από την Παλαιστίνη; του  Raja   Shehadeh   Τι σημαίνει ο πόλεμος στη Γάζα για το μέλλον των δύο χωρών;...