Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Καλύτερα Γίνεται και το 2024 | Το νέο ημερολόγιο της Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου μόλις κυκλοφόρησε!

 

Καλύτερα Γίνεται και το 2024 | Το νέο ημερολόγιο της Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου μόλις κυκλοφόρησε!

Λίγοι μήνες μας χωρίζουν από το νέο έτος και το καινούριο Ημερολόγιο της Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου είναι πανέτοιμο! Η έμπειρη coach και ιδρύτρια της Life Clinic Group μάς προσκαλεί να καλωσορίσουμε το 2024 με αισιοδοξία αλλά και αποφασιστικότητα γιατί: «Πάντα υπάρχει κάτι μαγικό στην αρχή ενός νέου έτους. Ένα φλερτ με το άγνωστο και η δυνατότητα για νέες αρχές».

Καλύτερα Γίνεται 2024Δρ. Νάνσυ ΜαλλέρουΗμερολόγιο Business CoachingΕκδόσεις: ΠεδίοΣελίδες: 208Τιμή: 14,90 €ISBN: 978-960-635-746-6

Το Ημερολόγιο «Καλύτερα Γίνεται» της Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου έχει γίνει πλέον θεσμός. Κάθε χρόνο βρίσκεται στις τσάντες και τα γραφεία χιλιάδων ανθρώπων που επιδιώκουν να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, και να δουν τις δυνατότητές τους να εκτοξεύονται!

Από τον Ιανουάριο, που είναι ο μήνας της αρχής και της ελπίδας, μέχρι τον Δεκέμβριο, που φέρνει μαζί του την ευκαιρία να για απολογισμούς, όλος ο χρόνος μάς δίνει την ευκαιρία να κάνουμε το δικό μας 2024 επιτυχημένο.Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του ημερολογίου, κάθε εβδομάδα θα βρείτε μικρές πολύτιμες υπενθυμίσεις, λόγια ενδυνάμωσης για επιτυχημένη και αρμονική ζωή, για ισορροπία τόσο εσωτερική όσο και με τους ανθρώπους γύρω σας. Τα δικά σας μικρά σημάδια για να πιστέψετε στη δυναμική σας και ν’ αναλάβετε δράση.Θα βρείτε, επίσης, συμβουλές, προτάσεις και δοκιμασμένα tips, όπως και ασκήσεις για να «χτίσετε» τον χαρακτήρα σας, να δημιουργήσετε πιο υγιείς σχέσεις και να επιτύχετε τους πιο υψηλούς στόχους σας.Κάθε εβδομάδα και ένα βήμα πιο κοντά στην ευτυχία, την αρμονία, την επιτυχία – πιο κοντά στη ζωή!

ΒιογραφικόH Δρ Νάνσυ Μαλλέρου είναι έµπειρη coach, ιδρύτρια της Life Clinic Group και ανάµεσα στους πρωτοπόρους του coaching στην Ελλάδα. Μέσα από τα σεµινάρια, τις οµιλίες, τα άρθρα και τα βιβλία της έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων. Έχει την πατρότητα του όρου «Εσωκεντρισµός»©, που παρουσίασε στην οµιλία της στο TEdx το 2019 και ο οποίος αποτελεί τη βάση της προσέγγισής της στην προσωπική και την επαγγελµατική της ζωή και διέπει τη µεθοδολογία της στο coaching.

Το Women Economic Forum την τίµησε µε το βραβείο «Iconic Women Creating a Better World for All» (Μάρτιος 2020, Κάιρο). Είναι συγγραφέας των βιβλίων Ανταγωνιστές, συνεργαστείτε! (εκδ. Σιδέρης 2006), Καλύτερα γίνεται (εκδ. Φερενίκη 2009) και Εσωκεντρισµός (εκδ. Πεδίο 2022). Είναι πτυχιούχος της Γαλλικής Φιλολογίας, ενώ έχει master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και διδακτορικό στις Συνεργατικές Στρατηγικές. Έχει πτυχίο Coaching από το Coach U και έχει παρακολουθήσει σεµινάρια Lifestyle Management από το Harvard Medical School-Dept. of Continuing Education.

Διαθέτει 14 χρόνια εµπειρίας στα πολύ απαιτητικά εργασιακά περιβάλλοντα πολυεθνικών εταιρειών ως στέλεχος επικοινωνίας και έχει διδάξει Μάρκετινγκ και Επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήµιο για περισσότερο από µία δεκαετία.Έχει συµµετάσχει ως προσκεκληµένη οµιλήτρια σε πολλά επιστηµονικά συνέδρια και πανεπιστηµιακά προγράµµατα και έχει συνεργαστεί µε πολλές Fortune 500 εταιρείες, ΜΚΟ, startup επιχειρήσεις και σηµαντικές προσωπικότητες του επιχειρηµατικού κόσµου, της πολιτικής και του αθλητισµού.

Είναι πρέσβειρα του Women Act, ιδρυτικό µέλος και τέως πρόεδρος του ελληνικού παραρτήµατος της Διεθνούς Οµοσπονδίας Coaching (International Coach Federation).Πιστεύει ότι η αγάπη, η πρόοδος και η συνεισφορά δίνουν αξία στη ζωή και ότι η ευδαιµονία δεν είναι προορισµός αλλά τρόπος να ταξιδεύουµε.

COVER MALLEROU LOW
1
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Τι φοβάται το Ισραήλ από την Παλαιστίνη;" Ένα ενδιαφέρον βιβλίο από τον Παλαιστίνιο ακτιβιστή Raja Shehadeh Εκδόσεις Μεταίχμιο

  Δελτίο Τύπου   Τι φοβάται το Ισραήλ από την Παλαιστίνη; του  Raja   Shehadeh   Τι σημαίνει ο πόλεμος στη Γάζα για το μέλλον των δύο χωρών;...