Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

ΕΞΟΔΟΣ | Φέτος το χειμώνα πάμε στο Καπηλειό των Αγγέλων. Για εξαιρετική μουσική ,ποιοτικό φαγητό και ζεστό περιβάλλον

 



Στο Καπηλειό των Αγγέλων (Σάμου 27 στον Άγιο Δημήτριο) οι θαμώνες γίνονται μια παρέα και τραγουδούν μαζί με το Μάκη Ψαραδέλλη και τη Χριστίνα Μπόζιου αγαπημένα τραγούδια κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ αλλά και κάθε Κυριακή μεσημέρι.



Κυρία Μπόζιου όσοι έχουν επισκεφθεί Το Καπηλειό των Αγγέλων φεύγουν ευχαριστημένοι και μιλούν με τα καλύτερα λόγια .
Περνάτε τόσο όμορφα στο Καπηλειό;
Πράγματι περνάμε υπέροχα !!Εγώ και ο Μάκης  γινόμαστε  ένα με τον κόσμο τραγουδάμε  όλοι μαζί,οι πελάτες μας λένε ότι  το φαγητό  είναι  ποιοτικό και γευστικό  και οι τιμές μας  είναι οικονομικές.
Νομίζω ότι διαθέτουμε μια πολύ καλή πρόταση για τη διασκέδαση φέτος το χειμώνα με καλή μουσική και καλό φαγητό.





Μάκη πως προέκυψε η συνεργασία με τη Χριστίνα και το Καπηλειό των Αγγέλων;
Τη χρονιά που μας πέρασε είχα μια εξαιρετική συνεργασία με το Ματθαίο Γιαννούλη και ένας από τους  σταθμούς της διαδρομής μας ήταν το Καπηλειό.
Εκεί γνώρισα τη Χριστίνα η οποία είναι μια εξαιρετική τραγουδίστρια,δέσαμε και εκεί στα τέλη του Οκτώβρη είπαμε να συνεργαστούμε.
. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο που αγκάλιασε αυτές τις βραδιές,που συμμετέχει από το πρώτο τραγούδι και μας δίνει δύναμη και αγάπη.
Μαζί μας είναι ο Νεκτάριος Κατσγιάννης στο Κλαρίνο,ο Λάμπρος Τζίμας στο Μπουζούκι και ο Μανούσος Πεδουλάκης στο  Πιάνο .
Καπηλειό των Αγγέλων λοιπόν η πρόταση του χειμώνα.
Τηλέφωνο κρατήσεων
6980744016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«Η Τουρκομερίτισσα» (βασισμένη στη ζωή της Μαρίκας Νίνου) με την Ελένη Ουζουνίδου στον ομώνυμο ρόλο, επιστρέφει για 12 παραστάσεις στο θέατρο Εν Αθήναις

  «Η Τουρκομερίτισσα » (βασισμένη στη ζωή της Μαρίκας Νίνου)   σε κείμενο - σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά   με τη ν Ελένη Ουζουνίδ...