Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΓΑΛΟ…






Βασικά ψέματα σου είπα. Δεν είναι ένα το πρόβλημα. Είναι πολλά. Αλλά δεν ξέρω από πού να αρχίσω. Τις νύχτες δεν μπορώ να κοιμηθώ. Τρέχω όλη μέρα από εδώ και από εκεί και κουράζομαι. Κανονικά θα έπρεπε να κοιμάμαι μέχρι να πεις κύμινο. Αλλά δεν. Δυστυχώς ο ύπνος κι εγώ έχουμε μαλώσει. Δεν με θέλει. Γιατί; Βάζω την μανούλα μου τα μεσάνυχτα και μου βράζει χόρτα. Έχουν και ονόματα. Το αγαπημένο μου είναι η δεσποινίς Λουίζα. Έχει ωραία γεύση και με ηρεμεί. Αν δω ότι η ώρα περνάει και πάει δυο η τρείς, αναγκαστικά κατεβάζω ένα ροζ. Χωρίς δεύτερη κουβέντα. Το ροζ έχει όνομα. Είναι πολύ διάσημο. Το λένε Lexotanil. Αυτό ευτυχώς με πιάνει αμέσως.

Ένα άλλο πρόβλημα είναι τα παραπανίσια κιλά που με ταλαιπωρούν. Έχουν μαζευτεί όλα στην κοιλίτσα μου και δεν λένε να φύγουν. Εγώ τα διώχνω αλλά αυτά μένουν. Γιατί; Τι κάνω λάθος; Εδώ και δυο μήνες τρώω μόνο σαλάτες και φρούτα. Πράσινα. Όλα πράσινα. Στην επόμενη ζωή μου θα είμαι ένα καταπράσινο λιβάδι. Η αγελάδα. Ευτυχισμένη στο λιβάδι και θα ψάχνω το μικρό σπίτι. Αγαπημένη σειρά. Άσχετο. Πάω παρακάτω.

Το άλλο τεράστιο πρόβλημα που με βασανίζει ανελέητα εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι ότι… είναι ότι… αχ ντρέπομαι γιατρέ μου και δεν μπορώ. Κοκκινίζω ολόκληρος. Τι; Πρόβλημα στύσης; Ε όχι και πρόβλημα στύσης στα 37 μου χρόνια. Αφήστε με. Θα σας το αποκαλύψω την επόμενη φορά. Αν υπάρξει επόμενη. Πόσο είπαμε κοστίζει η επίσκεψη; 100 ευρώ; Θα μου πέσουν τα μαλλιά γιατρέ μου. Δεν με λυπάστε; Καθόλου; Γιατί;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου