Κυριακή 7 Μαΐου 2023

ΜΑΚΗΣ ΨΑΡΑΔΕΛΛΗΣ… συνέντευξη στον Κωνσταντίνο Ιωακειμίδη

 


Καινούργιος δίσκος και  παρουσίαση στο Κάστρο της Μυτιλήνης, περιοδεία και συναυλίες,βράβευση από την Ένωση Απανταχού Μανιατών, τραγούδια με το Ματθαίο Γιαννούλη και εμφάνιση στο Μέγαρο Μουσικής μαζί του.

Μάκη!!

 

Σε τι φάση σε πετυχαίνω;

Σε φάση δημιουργίας, χαράς, ευτυχίας...

Την Πέμπτη μπαίνουμε στο στούντιο με το Ματθαίο,το Γεράσιμο,το Σπύρο Μπιμπίλα,το Νίκο Καλλίνη,τη Μαρία Νομικού και την Αγνή για να ηχογραφήσουμε ένα υπέροχο τραγούδι σε στίχους και μουσική του Ματθαίου που μιλά για την αγάπη και στέκεται απέναντι σε κάθε είδους διαχωρισμό.

Ετοιμαζόμαστε για συναυλίες με το Γεράσιμο και την Κωνσταντίνα αλλά και μια σειρά εμφανίσεων με το Ματθαίο.


Μίλησέ μας για τη συνεργασία σου με το Ματθαίο Γιαννούλη.

Είναι σίγουρα μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση και ανατρεπτική θα έλεγα

 

Πως προέκυψε;

 

Με το Ματθαίο γνωριστήκαμε σε μια συναυλία που έγινε με δική του πρωτοβουλία για τη στήριξη ενός συνανθρώπου μας που έδινε και δίνει μια μεγάλη μάχη.

Ο Ματθαίος είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος, καλλιεργημένος, ταλαντούχος δημιουργός και ερμηνευτής που αμέσως σου προκαλεί ενδιαφέρον.

Βρεθήκαμε μετά τη συναυλία και μου έπαιξε με το  λαούτο του πολλά ακυκλοφόρητα διαμάντια του.Κάποια από αυτά θα έχω την τιμή να τα ηχογραφήσω.Ολα θα ήθελα να τα ηχογραφήσω αλλά έτσι κι αλλιώς πια όλα του τα τραγούδια τα νοιώθω πολύ δικά μου.Ενα από αυτά θα παρουσιάσω στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 31 του Μάη στο αφιέρωμα του Ματθαίου στο νησιωτικό τραγούδι.

 


Στο Μέγαρο θα εμφανιστείς όμως και στις 17 Μάη έτσι;

 

Ε βέβαια .Ο ταλαντούχος φίλος μου Κωνσταντίνος Ιωακειμίδης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο "4 ιστορίες μυστηρίου;"

Μου εμπιστεύθηκε λοιπόν τους στίχους έξι τραγουδιών του που είναι οι ιστορίες των παράξενων ηρώων του βιβλίου του. Τους μελοποίησα με χαρά μεγάλη και τα τραγούδια θα ακουστούν στις 17 του Μάη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στην Αίθουσα Γιάννης Μαρίνος.

Κωνσταντίνε σε ευχαριστώ πολύ για την τιμή.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου