Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

«ΑΓΑΠΩ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ», το logo που έγινε το ‘σύνθημα’ του περασμένου χειμώνα είναι γεγονός!

Η ΜΙΚΕΛΑ, η ξεχωριστή ερμηνεύτρια, έδωσε τον τίτλο της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς και στις μουσικές της παραστάσεις, στιγματίζοντάς τες, τόσο με την εκφραστικά αξεπέραστη  φωνή της, όσο και με την αισθαντική της παρουσία.


Τραγούδια που όλοι έχουμε σιγοψιθυρίσει, μελωδίες του χθες, τραγούδια του σήμερα, μπερδεύτηκαν γλυκά και μελωδικά και συμπαρέσυραν όλους τους παρευρισκομένους σε μια εξαιρετική μέθεξη.



Κι επειδή τα πετυχημένα πράγματα επαναλαμβάνονται, η διεύθυνση του «ΘΕΣΙΣ 7» στο Μοναστηράκι, κάλεσε την ραγδαία ανερχόμενη ερμηνεύτρια να περάσει και αυτό το Σαββατόβραδο μαζί σας.

Η ΜΙΚΑΕΛΑ συνεχίζοντας να μας εκπλήσσει ευχάριστα κι αφού ανανέωσε  το ελληνικό και ξένο πρόγραμμά της έχει αρχίσει να καλεί και τους φίλους της κάθε Σάββατο.






Η αρχή έγινε με τον πολυαγαπημένο Δημήτρη Κοργιαλά, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους παραβρέθηκαν! Ακολούθησε ο χαρισματικός Γιάννης Σκουλάς αφήνοντας άπαντες άφωνες με τη βιρτουοζιτέ φωνή του και αυτό το Σάββατο το ταλαντούχο παιδί του «Τhe Voice» Δημήτρης Λιόλος θα είναι στη σκηνή μαζί με τη Μικαέλα και σας περιμένουν να τους απολαύσετε και εσείς, σε ένα πρόγραμμα καλοκαιρινό, ερωτικό και κυρίως με πολύ καλή διάθεση!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου