Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟ BEST SELLER ΤΟΥ SEBASTIAN FITZEK «ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ» ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ!

 



στο οπισθόφυλλο γράφει:

ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ…

Είναι Σάββατο βράδυ, λίγο μετά τις δέκα. Ο Τζουλς Τάνμπεργκ έχει βάρδια σε μια τηλεφωνική γραμμή βοήθειας για γυναίκες που θέλουν ν’ ακούν μια καθησυχαστική φωνή καθώς επιστρέφουν σπίτι μόνες αργά τη νύχτα, ή που τηλεφωνούν γιατί όντως κινδυνεύουν.

        Ως τώρα δεν έχει υπάρξει περίπτωση που να απειλείται η ζωή κάποιας. Όμως απόψε ο Τζουλς μιλάει με την Κλάρα…

        Η νεαρή γυναίκα είναι τρομοκρατημένη. Πιστεύει ότι κάποιος την έχει βάλει στο στόχαστρο. Κάποιος που της έχει γράψει με αίμα στον τοίχο μια ημερομηνία: τη μέρα του θανάτου της.

        Κι αυτή η μέρα ξημερώνει σε λιγότερο από δύο ώρες. Μυστηριώδες, σκοτεινό, αγωνιώδες. Το πιο τρομακτικό θρίλερ του Sebastian Fitzek μέχρι σήμερα…

 

η κριτική μου:

Ναι, τον γνωρίζω τον συγγραφέα. Ναι, είναι από τους αγαπημένους μου. Ναι έχω διαβάσει όλα του τα βιβλία και με έχουν συνεπάρει. Όπως και αυτό. Το τελεσίγραφο. Που από τις πρώτες κιόλας σελίδες σε βάζει κατευθείαν στο νόημα.  Διαβάζοντάς δεν είναι λίγες οι φορές που ανατρίχιαζα σε κάθε κεφάλαιο σε κάθε γραμμή και σε κάθε λέξη. Είναι original θρίλερ. Από αυτά που σου κόβουν την ανάσα και σου παγώνουν το αίμα. Είναι καλογραμμένο και η πλοκή του σε κρατά σε εγρήγορση. Τον Sebastian Fitzek τον παραδέχομαι γιατί σε πιάνει στον ύπνο. Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη και η αγωνία ολοένα και κορυφώνεται. Οι λάτρεις του είδους είμαι σίγουρος ότι δεν θα μπορούν να το αφήσουν από τα χέρια τους. Εκ πείρας μιλάω πάντα. Διαβάστε το. Αν είναι μέρα είναι οκ. Αν είναι νύχτα καλύτερα να έχετε και ένα φως αναμμένο. Το βιβλίο κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις Εκδόσεις διόπτρα.    





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βιβλιοπρόταση | Η χίμαιρα του Σεμπαστιάνο Βασάλι | Εκδόσεις Σ. Ι. Ζαχαρόπουλος

  Σειρά: Σύγχρονη Λογοτεχνία, 85 Τίτλος: Η χίμαιρα Συγγραφέας: Σεμπαστιάνο Βασάλι ISBN: 978-960-208-434-2 Σχήμα: 12 x 18 εκ. Σελ...