Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Ο Κώστας Χατζής στο σαλόνι του Να Μου Γελλάς, στις 19 Μαρτίου

 



Ο Κώστας Χατζής στο σαλόνι του Να Μου Γελλάς, στις 19 Μαρτίου

 

Το Να Μου Γελλάς ανακοινώνει την επόμενη συναρπαστική Συνάντηση, που θα φιλοξενήσει στο σαλόνι του. Αυτή τη μοναδική ευκαιρία να συναντήσεις από κοντά και να συνομιλήσεις με σπουδαίους ανθρώπους, που θαυμάζεις.

Την Κυριακή 19 Μαρτίου επίσημος καλεσμένος θα είναι ο Κώστας Χατζής, ένας από τους πιο σημαντικούς και αγαπημένους Έλληνες τραγουδοποιούς.

 

Δέκα συνδρομητές του www.namougellas.com θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν μαζί του, σε μια κουβέντα με τίτλο «Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει». Δεν είναι μια πρόσκληση σε μια παρουσίαση ή ομιλία. Εδώ συμμετέχουμε όλοι - μια παρέα, που σκέφτεται και συνδιαλέγεται αληθινά. Μια ιδέα πρωτότυπη, που παραπέμπει σε συζητήσεις μιας άλλης εποχής. Με συνομιλητή τον καλλιτέχνη της καρδιάς μας, να μας θυμίζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, όλα όσα αξίζει να μην ξεχνάμε.

 

Υποδέχεται και συντονίζει η Νικολέττα Λέκκα, δημιουργός του Να Μου Γελλάς.

Ώρα συνάντησης: 15:00 - 17:00.

 

Τόπος συνάντησης: Πλάκα (Αθήνα) και μέσω τηλεδιάσκεψης για όσους δε μπορούν να παρευρεθούν ζωντανά.

 

Ενδιαφέρεσαι να είσαι ένας από τους 10 συνομιλητές στη συνάντηση αυτή; Μάθε περισσότερα  ΕΔΩ

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ» ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΒΗΤΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

  Οι Ιατρικές Εκδόσεις ΒΗΤΑ και ο συγγραφέας Κωνσταντίνος Ιωακειμίδης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου   Μια φορά ήταν ο κ...