Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ «ΝΕΚΡΗ ΦΥΣΗ» ΤΗΣ ΛΟΥΙΖ ΠΕΝΙ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΜΙΝΩΑΣ

 



Λουίζ Πένι - Νεκρή φύση

Θρι Πάινς - Ένα όμορφο μέρος, ένας άγριος φόνος

 

Το πολυαναμενόμενο αστυνομικό μυθιστόρημα Νεκρή φύση αποτελεί το πρώτο βιβλίο της Λουίζ Πένι, με ήρωα τον επιθεωρητή Αρμάν Γκαμάς. Σύντομα θα κυκλοφορήσει το επόμενο βιβλίο. Μια συναρπαστική ιστορία με έναν οξύνου αστυνομικό επιθεωρητή και ένα μυστηριώδες, ειδυλλιακό τοπίο που κρύβει πολλά μυστικά. 

Η σειρά βιβλίων της Λουίζ Πένι έχει μεταφερθεί σε σειρά στο Amazon Prime με τον τίτλο Three Pines και πρωταγωνιστή τον Άλφρεντ Μολίνα.

 

Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΩΝ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΤΙΤΥΠΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΣΕ 25 ΓΛΩΣΣΕΣ

 

Τίτλος: Νεκρή φύση

Συγγραφέας: Λουίζ Πένι

Μετάφραση: Αναστασία Δεληγιάννη

Εκδόσεις: Μίνωας

Κατηγορία: Αστυνομικό μυθιστόρημα                                                              

ISBN: 978-618-02-2232-6

Κωδικός: 35279

Σελίδες: 472

Διαστάσεις: 14 x 20,5                                                       

Εξώφυλλο: Μαλακό

Ημερομηνία έκδοσης: 24/01/2023

Τιμή: 18,80 €

 

 

 

Κείμενο οπισθοφύλλου:

Η ανακάλυψη ενός πτώματος στο δάσος το Σαββατοκύριακο των Ευχαριστιών φέρνει τον επιθεωρητή Αρμάν Γκαμάς και την ομάδα του στο γραφικό χωριό Θρι Πάινς, στα νότια του Μόντρεαλ. Ο Γκαμάς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί κάποιος θα ήθελε να σκοτώσει την αγαπημένη καλλιτέχνιδα Τζέιν Νιλ, ειδικά οποιοσδήποτε από τους κατοίκους αυτού του απομακρυσμένου χωριού, ενός τόπου τόσο γαλήνιου και ειρηνικού, που δεν έχει καν τη δική του αστυνομία.

 Όμως ο χαρισματικός επικεφαλής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ξέρει ότι το κακό κρύβεται πίσω από τους λευκούς φράχτες των σπιτιών και ότι, αν ψάξει προσεκτικά τα στοιχεία, το Θρι Πάινς θα αρχίσει να αποκαλύπτει τα σκοτεινά του μυστικά…

 

Έγραψαν για το βιβλίο:

 

«Ένα ευοίωνο ξεκίνημα… το παραπλανητικά λιτό στιλ της Πένι καμουφλάρει τις πολυσύνθετες διαδρομές μιας καλοστημένης πλοκής».

The New York Times

 

«Ένα σπάνιο δώρο».

People magazine

 

«Είναι δύσκολο να αποφασίσεις τι σου δίνει μεγαλύτερη ευχαρίστηση σε αυτό το απολαυστικό βιβλίο: ο Γκαμάς, ένας πολυμήχανος και ευγενικός άντρας που διευθύνει την ομάδα του με ακεραιότητα και ήρεμο κουράγιο, το χωριό, που στην αρχή φαίνεται ως το ιδανικό μέρος για να αποδράσει κανείς από τον πολιτισμό, ή η πανέξυπνη και προσεκτικά δομημένη πλοκή της ιστορίας;»

Chicago Tribune

 

«Πνευματώδης, συνετός και συμπονετικός, ο πρωταγωνιστής είναι προορισμένος να γίνει αστέρι πρώτου μεγέθους».

Kirkus Reviews

 

«Φοβερό! Σαν βιρτουόζος, η Πένι παρουσιάζει μια πολύπλοκη εκδοχή του κρυμμένου αποδεικτικού στοιχείου».

Publishers Weekly

 

«Ένα πραγματικό διαμάντι».

Booklist

 

«Ένα κορυφαίο λογοτεχνικό ντεμπούτο. Το σκηνικό σε μαγεύει… Μπράβο

Deadly Pleasures


Λίγα λόγια από μένα…

Το διάβασα απνευστί μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο. Μου άρεσε πάρα πολύ για πολλούς και διάφορους λόγους αλλά κυρίως επειδή δεν με έκανε να το βαρεθώ. Το βιβλίο είναι καλοδουλεμένο και καλογραμμένο. Έχει εξαιρετική πλοκή και πάνω απ’ όλα μυστήριο. Δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα. Ήταν αδύνατον να το αφήσω από τα χέρια μου. Είναι τόσο έξυπνα δοσμένο που εκεί που νομίζεις ότι έχεις καταλάβει τι ακριβώς γίνεται έρχεται μια ανατροπή και στα αλλάζει όλα! Σας το προτείνω! Διαβάστε το και θα με θυμηθείτε! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου