Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ «ΛΕΣΧΗ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑΣ ΓΡΑΦΗΣ» ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΔΡΟΣ

 



ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΓΡΑΦΕΙ:

Ο νεαρός Σάμης Αντωνίου προσπαθεί να εκδώσει το πρώτο του βιβλίο. Το όνειρό του αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει ένας - όχι τόσο συνηθισμένος - εκδοτικός οίκος, με τον απαράβατο όρο εκείνος να εκπληρώσει μια σειρά αποστολών, για να αποδείξει ότι αξίζει την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του. Ο επίδοξος συγγραφέας σιγά σιγά μεταλλάσσεται σε έναν μαχητή ανθρωπιστικών ιδεών με οδηγό τα ιδανικά μεγάλων λογοτεχνών. Κι ενώ οι σειρήνες του πολέμου δεν έχουν σιγήσει ακόμη και η ανθρωπότητα οδηγείται σε νέα μονοπάτια, ο Σάμης Αντωνίου παλεύει για ένα καλύτερο αύριο με όπλο την πένα του.


Ο ήρωας ονειρεύεται ένα μέλλον όπου οι άνθρωποι - τα σημερινά παιδιά - θα οικοδομήσουν απερίσπαστοι μια νέα πραγματικότητα και η αγάπη θα κερδίσει επιτέλους το χαμένο έδαφος.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ:

Ο πολυτάλαντος συγγραφέας Πάνος Αντωνόπουλος μας χαρίζει απλόχερα ένα ξεχωριστό βιβλίο. Ένα «διαμαντάκι» μικρό σε μέγεθος αλλά με μεγάλη λογοτεχνική αξία. Καθόλου δήθεν, χωρίς περιττά στολίδια και φιοριτούρες. Ένας ύμνος για την αγάπη και την ειρήνη. Μια ελπίδα για τον άνθρωπο και για έναν κόσμο γεμάτο όνειρα και προσδοκίες. Ένα συγκλονιστικό ανάγνωσμα για ένα καλύτερο αύριο. Ένα μάθημα ζωής θα έλεγα χωρίς διδακτικά στοιχεία γεμάτο αλήθειες. Ένας φόρος τιμής για τον σπουδαίο συγγραφέα Αντώνη Σαμαράκη.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου