Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ - ΒΑΣΩ ΜΠΑΤΑΛΗ-ΔΗΜΟΥΛΑ - ΦΥΓΕΤΕ ΣΥΝΝΕΦΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ KAKTOS

 



Βάσω Μπατάλη-Δημουλά

Φύγετε σύννεφα από τη χώρα του ήλιου

 

Διηγήματα

 

Η συγγραφέας, με όπλα της άλλοτε ιστορικά γεγονότα και μαρτυρίες που άγγιξαν βαθιά την ψυχή της, όπως είναι ο Πόλεμος του 1940, και άλλοτε εμπνευσμένη από ιστορίες απλών ανθρώπων, καταθέτει τις σκέψεις της και τα συναισθήματά της για τη ζωή, τον έρωτα, την Ελλάδα που τόσο αγαπά. Ιστορίες που θα ταξιδέψουν τον αναγνώστη από ένα νοσταλγικό και τραυματικό παρελθόν σ’ ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                           

 

 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

 

Η Βάσω Μπατάλη-Δημουλά γεννήθηκε στο Αίγιο Αχαΐας. Σπούδασε Φαρμακευτική στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και άνοιξε το δικό της φαρμακείο, το οποίο διατήρησε τριάντα πέντε χρόνια. Παντρεύτηκε τον Κωνσταντίνο Δημουλά, καθηγητή πανεπιστημίου, και απέκτησε μαζί του δύο παιδιά, τον Αλέξανδρο και τη Στέλλα. Ζει στους Θρακομακεδόνες, όπου ίδρυσε την «Παναθηναϊκή Οργάνωση Γυναικών Θρακομακεδόνων». Επί προεδρίας της και για δεκατρία χρόνια λειτούργησε και συντήρησε φιλαρμονική ορχήστρα και χορωδία, οι οποίες πλαισίωσαν επιτυχώς πολλές πολιτιστικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις της Οργάνωσης, και όχι μόνο. Διεξήγαγε τους πρώτους αγώνες αντοχής στους Θρακομακεδόνες και υπήρξε η βασική συντάκτρια της εφημερίδας της Οργάνωσης. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια δημοσιεύει συστηματικά διηγήματά της στο διαδίκτυο. Σε νεαρή ηλικία βραβεύτηκε για την καλύτερη έκθεσή της πανελληνίως που αφορούσε το ιδεώδες των Ολυμπιακών Αγώνων, λαμβάνοντας αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο από την Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων.

 

 

 

 

 

ΚΛΙΚ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες

 

ISBN: 978-618-215-226-3

 

Τιμή: 13,30 με ΦΠΑ

 

Σελίδες: 128

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΒΙΚΤΟΡΟΣ ΟΥΓΚΟ "ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ" ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

  Οι Άθλιοι Το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού  ανεβάζει για  δεύτερη συνεχή χρονιά  το αριστούργημα του Βίκτορος Ουγκό,  «Οι Άθλιοι» , σε θεατρ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις