Σάββατο 15 Μαΐου 2021

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ/ΧΟΛΙ ΜΙΛΕΡ/ Δεν μπορώ να σου πω αντίο/ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ

 


ΧΟΛΙ ΜΙΛΕΡ

 

Δεν μπορώ να σου πω αντίο

 

Μετάφραση: Θεοδώρα Δαρβίρη

 

 

Μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μίνωας το μεταφρασμένο σε 23 γλώσσες μυθιστόρημα «Δεν μπορώ να σου πω αντίο» της Χόλι Μίλερ.

Ένα καθηλωτικό μυθιστόρημα, γεμάτο ανατροπές, για την πραγματική αγάπη και τη γενναιότητα που αυτή χρειάζεται για να αντέξει.

 

 

 

  

 

Ο Τζόελ φοβάται το μέλλον.
Από μικρό παιδί τον στοιχειώνουν τα όνειρά του για τους αγα­πημένους του. Βλέπει όσα πρόκειται να συμβούν στο μέλλον – καλά και άσχημα. Ο μόνος τρόπος να σταματήσει αυτό είναι να μην αφήσει κανέναν να τον πλησιάσει ξανά.

Η Κάλι δεν μπορεί να ξεχάσει το παρελθόν.
Από τότε που πέθανε η καλύτερή της φίλη, η Κάλι νιώθει ότι χά­νει τον εαυτό της. Ξέρει ότι πρέπει να αλλάξει και να κυνηγήσει τα όνειρά της.


Και οι δύο έχουν αφήσει τη ζωή να τους προσπεράσει.
Όμως, από την πρώτη στιγμή που τα βλέμματά τους συναντιού­νται ξεκινά κάτι που θα τα σαρώσει όλα στο πέρασμά του. Εμπι­στεύονται ο ένας τον άλλον και μοιράζονται τα πάντα. Μπορούν να ελπίζουν και να κάνουν σχέδια ξανά.


Ώσπου ο Τζόελ βλέπει στο όνειρό του τι θα συμβεί στο μέλλον…
Θα ζούσες μια αγάπη αν ήξερες την πορεία που θα ακολουθούσε;


«Ένα συνταρακτικό, συγκινητικό
και καλογραμμένο μυθιστόρημα για το πεπρωμένο, τα όνειρα και την ανιδιοτελή αγάπη… Σπαρακτικό αλλά και αισιόδοξο. Το δάκρυ θα κυλήσει αβίαστα».
Publishers Weekly

 

«Η Χόλι Μίλερ –με τις συγκλονιστικές μεταφορές της και το προσεκτικά φιλοτεχνημένο πορτρέτο μιας άτυ­χης σχέσης– έχει γράψει ένα μυθιστόρημα μοναδικό και συναρπαστι­κό, οδυνηρό, σπαρακτικό, τέλειο... όπως ακριβώς είναι η αγάπη. Τα μάτια μου είναι ακόμη βουρκωμένα, κι όμως, το μόνο που θέλω να κάνω είναι να το διαβάσω ξανά».
Jodi Picoult, συγγραφέας

 

 

ISBN: 978-618-02-1669-1

Kωδικός: 35246

Σελίδες: 540

Τιμή: 17,70€

 Διαστάσεις: 14 x 20,5

Εξώφυλλο: μαλακό



Λίγα λόγια για τη Χόλι Μίλερ

 



 

 

Η Χόλι Μίλερ μεγάλωσε στο Μπέντ­φορντσιρ της Αγγλίας. Η αγάπη της για το διάβασμα –είναι βιβλιοφάγος από μικρή– πολύ γρήγορα έγινε πά­θος για τη συγγραφή και από νεαρή ηλικία γέμιζε σημειωματάρια και σκληρούς δίσκους με τις ιστορίες που έπλαθε.


Σπούδασε δημιουργική γραφή στο πανεπιστήμιο και εργάστηκε ως διορ­θώτρια και κειμενογράφος. Το Δεν μπορώ να σου πω αντίο εκδόθηκε το 2020 και είναι το πρώτο της μυ­θιστόρημα. Γνώρισε μεγάλη εμπορι­κή επιτυχία στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχει ήδη μεταφραστεί σε 23 γλώσ­σες, ενώ θα γυριστεί σε ταινία από
στούντιο του Χόλιγουντ.

 

Ζει στο Νόρφολκ με τον σύντροφό της και τον σκύλο τους, ένα μπόρ­ντερ κόλεϊ. Επί του παρόντος, διορθώνει το δεύτερο μυθιστόρημά της και έχει ξεκινήσει να γράφει το τρίτο.

 













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου