Σάββατο 15 Μαΐου 2021

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ / ΣΑΡΑ ΟΚΓΟΥΕΛ-ΣΜΙΘ / Ήρεμος ύπνος / ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ

 



ΣΑΡΑ ΟΚΓΟΥΕΛ-ΣΜΙΘ

 

Ήρεμος ύπνος

 

Μετάφραση: Βεατρίκη Κάντζολα-Σαμπατάκου

Πρόλογος: Άννα Παπρά

 

Μόλις κυκλοφόρησε ένας πολύτιμος οδηγός ύπνου που υπόσχεται να σας βοηθήσει να εντάξετε την ηρεμία στην καθημερινότητά σας και να κάνετε την οικογενειακή σας ζωή να κυλά πιο όμορφα! Το βιβλίο Ήρεμος ύπνος της Σάρα Όκγουελ-Σμιθ είναι κατάλληλο για γονείς παιδιών βρεφικής και νηπιακής ηλικίας, έως πέντε ετών, έχει μεταφραστεί σε 8 γλώσσες και έχει βοηθήσει εκατομμύρια αναγνώστες.

 

 

Σας έχουν εξαντλήσει τα νυχτερινά ξυπνήματα του μωρού σας; Έχετε κουραστεί να δίνετε μάχη για τον ύπνο του παιδιού σας;

 


Τα πρώτα πέντε χρόνια που περνάμε ως γονείς είναι γεμάτα με έννοιες και ανησυχίες, αλλά για τη συντριπτική πλειονότητα των γονιών κανένα πρόβλημα δεν είναι τόσο πιεστικό όσο η έλλειψη ύπνου. Εξισορροπώντας με μεγάλη προσοχή τις ανάγκες του παιδιού με αυτές των στερημένων από ύπνο γονιών, η συγγραφέας προσφέρει πολύτιμες, αξιόπιστες και βασισμένες σε επιστημονικά δεδομένα συμβουλές που θα βελτιώσουν τον ύπνο του, βοηθώντας παράλληλα τους γονείς να φροντίσουν και τις δικές τους ανάγκες.


«Το βιβλίο αυτό θα έπρεπε να λέγεται “Η Βίβλος του Ύπνου” και να το έχουν όλοι οι γονείς στο συρτάρι του κομοδίνου τους!»
Marneta Viegas, ιδρύτρια του Relax Kids.


«Το να υπάρχει, επιτέλους, αυτό το βιβλίο στα ελληνικά κάνει την υποστήριξη που τόσο χρειαζόμαστε οι γονείς προσβάσιμη και πιο κατανοητή. Τι πιο βοηθητικό το να μην πρέπει να μεταφράζεις στη μητρική σου γλώσσα όταν είσαι με πέντε ώρες ύπνου – κι αυτές διακεκομμένες;»
Άννα Παπρά,
Attachment-focused σύμβουλος ύπνου ενηλίκων και παιδιών.

 

Απρίλιος 2016

ISBN: 978-618-02-1794-0

Kωδικός: 32269

Σελίδες: 416

 Τιμή: 15,50€

 Διαστάσεις: 14 x 20,5

                                                          Εξώφυλλο: μαλακό



Λίγα λόγια για την Σάρα Όκγουελ-Σμιθ

 



 

 

Η Σάρα Όκγουελ-Σμιθ, μητέρα τεσσάρων παιδιών, σπούδασε αρχικά ψυχολογία στο πανεπιστήμιο και εργάστηκε επί σειρά ετών στη φαρμακευτική έρευνα και ανάπτυξη. Μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού της επανεκπαιδεύτηκε ως παιδίατρος – ομοιοπαθητικός και
ως καθηγήτρια του προγράμματος προγεννητικής προετοιμασίας HypnoBirthing, καθώς και ως βοηθός μητρότητας (τοκετού-λοχείας).
Έχει εκπαιδευτεί επίσης στο βρεφικό μασάζ και την ψυχοθεραπεία.


Έχει γράψει έντεκα βιβλία συμβουλευτικής για γονείς. Ειδικεύεται
στις ήπιες γονικές μεθόδους και έχει εργαστεί με περισσότερους από χίλιους γονείς, βοηθώντας τους να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της ανατροφής των παιδιών τους από τη γέννηση μέχρι τη σχολική ηλικία.


Είναι η ιδρύτρια των οργανώσεων BabyCalm (www.babycalm.co.uk) και ToddlerCalm (www.toddlercalm.co.uk) που προσφέρουν μαθήματα για γονείς μωρών και νηπίων από τη γέννηση μέχρι την ηλικία των τριών ετών. Διατηρεί το blog www.sarahockwell-smith.com και γράφει στο site www.gentleparenting.co.uk.

 

 

 

Facebook: sarahockwellsmithauthor
Instagram: sarahockwellsmith
Twitter: thebabyexpert







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου