Σάββατο 15 Μαΐου 2021

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ/ΡΟΜΠΙΝ ΝΟΡΓΟΥΝΤ/ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΠΟΛΥ/ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ

 



ΡΟΜΠΙΝ ΝΟΡΓΟΥΝΤ

 

Μετάφραση: Μπέσσυ Πλακούλα

 

 

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΠΟΛΥ

 

 

Επανακυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας το βιβλίο Γυναίκες που αγαπούν πολύ της Ρόμπιν Νόργουντ.

Με πάνω από 2.000.000 πωλήσεις παγκοσμίως, το βιβλίο αυτό εξηγεί με ποιον τρόπο η επιθυμία μας να αγαπήσουμε, η επιθυμία μας να αγαπηθούμε, η ίδια η αγάπη μπορεί να γίνει εθισμός.

  

 

 

Πολλές γυναίκες εγκλωβίζονται σε καταστροφικές ερωτικές σχέσεις που τις κάνουν δυστυχισμένες. Αγωνίζονται και προσπαθούν να σώσουν αυτές τις σχέσεις, χάνουν όμως στην πορεία τον εαυτό τους. Η αγάπη τους γίνεται υπερβολική, παρόλο που ο σύντροφός τους είναι
ακατάλληλος, αδιάφορος ή απρόσιτος κι εκείνες δεν είναι σε θέση να βάλουν τέλος στη σχέση, αλλά προσκολλώνται ακόμα περισσότερο.

 

Με την παράθεση πραγματικών γεγονότων και συμπεριφορών, η ψυχοθεραπεύτρια Ρόμπιν Νόργουντ βοηθά τις γυναίκες να καταλάβουν πότε η επιθυμία για αγάπη γίνεται εθισμός και τους υπενθυμίζει ότι μόνο η αυτοεκτίμηση και ο σεβασμός προς τον εαυτό τους τις καθιστά υγιείς, ισότιμες και ολοκληρωμένες σε μια ουσιαστική σχέση γεμάτη με αληθινή αγάπη.

 

Περιλαμβάνει παράρτημα με φράσεις-κλειδιά για την άμεση και καθημερινή αντιμετώπιση αρνητικών σκέψεων και συναισθημάτων, καθώς και λίστα προτεινόμενων ειδικών και κέντρων ψυχολογικής υποστήριξης για γυναίκες.


 Αυτοβελτίωση

 

«Το βιβλίο Γυναίκες που αγαπούν πολύ είναι σπάνιο στο είδος του. Φέρνει στο φως τις κρυφές αιτίες της νεύρωσης και ανοίγει τον δρόμο για μια ζωή απαλλαγμένη από πόνο και δυστυχία. Το συστήνουμε σε όλους όσοι νιώθουν ότι το φορτίο που κουβαλούν είναι πολύ βαρύ για τους ώμους τους και αναζητούν την ελπίδα».

Μίλντρεντ Νιούμαν και Μπέρναρντ Μπέρκοβιτς, συγγραφείς

 

«Ακόμα κι αν δεν είστε γυναίκα που
αγαπά υπερβολικά, το βιβλίο αυτό
θα σας υπενθυμίσει ότι η ζωή σας
είναι στα χέρια σας και ότι η αγάπη
πρέπει να φέρνει μόνο ευτυχία».
Boston Herald

 

ISBN:

Kωδικός: 32199

Σελίδες:

Διαστάσεις: 14 x 20,5

                                                                  Εξώφυλλο: μαλακό



Λίγα λόγια για τη Ρόμπιν Νόργουντ

 

 



 

Η Ρόμπιν Νόργουντ είναι ψυχοθεραπεύτρια και ζει στην Καλιφόρνια με
τον σύζυγό της.
Έχει γράψει άλλα τρία βιβλία συμβουλευτικής για γυναίκες: Letters from Women Who Love Too Much, Daily Meditations for Women Who Love Too Much και Why? A Guide to Answering Lifes Toughest Questions. Οι πωλήσεις
των βιβλίων της έχουν ξεπεράσει τα τρία εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Καταπιάνεται με θέματα που αφορούν ενήλικες και παιδιά και ειδι­κεύεται στη θεραπεία ατόμων εξαρτημένων σε συναισθηματικά αδιέξοδες σχέσεις, καθώς και ατόμων που έχουν προβλήματα αλκοολισμού, βουλιμίας, κατάθλιψης κ.λπ.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου