Σάββατο 15 Μαΐου 2021

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ / ΤΖΕΡΙ ΓΟΥΑΪΚΟΦ & ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ ΓΙΟΥΝΕΛ / ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΦΩΝΕΣ / ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ

 


ΤΖΕΡΙ ΓΟΥΑΪΚΟΦ & ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ ΓΙΟΥΝΕΛ

 

ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΦΩΝΕΣ

 

Μετάφραση: Βεατρίκη Κάντζολα-Σαμπατάκου

 

Έχοντας συμπληρώσει πάνω από 1.000.000 πωλήσεις, παγκοσμίως, το πλέον κατάλληλο βιβλίο για γονείς, Πειθαρχία χωρίς ξύλο και φωνές, επανακυκλοφορεί σε μια πλήρως αναθεωρημένη και ενημερωμένη έκδοση.

 

Ένα βιβλίο γεμάτο δοκιμασμένες στην πράξη συμβουλές για περισσότερα από 100 προβλήματα συμπεριφοράς των παιδιών που απασχολούν συχνότερα τους γονείς.

Από την επιθετικότητα και τον εθισμό στις συσκευές με οθόνη, μέχρι την άρνηση για ύπνο και τα ψέματα, ο οδηγός αυτός προσφέρει με σαφήνεια απαντήσεις και χρήσιμες συμβουλές. Παράλληλα περιγράφει και τα βασικά λάθη των γονιών και προτείνει λύσεις, από τις πιο απλές έως τις πιο σύνθετες, που θα τους βοηθήσουν να επικοινωνήσουν με το παιδί τους, να παραμείνουν ήρεμοι σε έντονες καταστάσεις και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με αγάπη που ξέρει να θέτει όρια.

Έτσι, οι γονείς καταφέρνουν να χτίσουν θετικές σχέσεις με τα παιδιά τους, διδάσκοντας ενσυναίσθηση και διαλλακτικότητα, να ενθαρρύνουν την καλύτερη δυνατή συμπεριφορά των παιδιών, να μειώσουν το στρες και το άγχος τους και να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για την άριστη ψυχική και σωματική τους ανάπτυξη.



«Αυτό το πλήρως επικαιροποιημένο βιβλίο είναι η απάντηση που αναζη-τούσατε για να μεγαλώσετε ένα παιδί ικανό να προσαρμόζεται, να αγαπάει και να δίνει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Περιλαμβάνει στοιχεία των πιο πρόσφατων ερευνών, οργανωμένα με εύληπτο τρόπο, μαζί με πρακτικές συμβουλές που θα διαβάζετε και θα ξαναδιαβά­ζετε για χρόνια».

Laura Kaiser, πρώην πρόεδρος Communities in Schools of Mid-America Inc.

 

 

 

 

ISBN: 978-618-02-1637-0

Kωδικός: 32042

Σελίδες: 472

Τιμή: 16,60€

Διαστάσεις: 14 x 20.5

Εξώφυλλο: μαλακό

 Λίγα λόγια για τους συγγραφείς.

 

 

 

 

Ο Τζέρι Γουάικοφ (Ph.D.), ψυχολόγος και καθηγητής πανεπιστημίου, εργάζεται για περισσότερα από σαράντα χρόνια με παιδιά και οικογένειες. Ξεκίνησε ως ψυχολόγος και εκπαιδευτικός σύμβουλος σε σχολεία στο Σικάγο και το Κάνσας. Έχει διατελέσει πρόεδρος επιτροπών κατά της βίας και της παιδικής κακοποίησης και έχει δώσει διαλέξεις για τα θέματα αυτά στις ΗΠΑ. Επιπλέον, είναι συγγραφέας πολυάριθμων βιβλίων με παιδαγωγικό περιεχόμενο.

 

Η Μπάρμπαρα Γιουνέλ σπούδασε δημοσιογραφία και ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Μιζούρι στο Κάνσας. Έχει εργαστεί ως οικογενειακή σύμβουλος σε θέματα εκπαίδευσης και ως δημοσιογράφος στην εφημε­ρίδα Kansas City Star. Ίδρυσε μαζί με συνεργάτες το περιοδικό Twins, που ειδικεύεται σε θέματα ανατροφής διδύμων, καθώς και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Kindness is contagiousCatch it» («Η καλοσύνη είναι μεταδοτική… Κολλήστε τη!») για τα σχολεία του Κάνσας. Έχει γράψει πολλά παιδαγωγικά βιβλία σε συνεργασία με τον Τζέρι Γουάικοφ.

 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου