Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

«Τα Χαϊκού της άνοιξης» έρχεται απο τις Εκδόσεις Ανεμολόγιο

 



Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η συλλογική έκδοση χαϊκού, με τίτλο «Τα Χαϊκού της άνοιξης», πρόκειται να κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες από τις Εκδόσεις Ανεμολόγιο! Είμαστε πολύ συγκινημένοι που αυτή η συλλογική προσπάθεια, που ξεκίνησε από μια αυθόρμητη ιδέα, πήρε σάρκα και οστά και μετουσιώθηκε σε κάτι τόσο όμορφο!
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε γι΄ άλλη μια φορά όλους τους συμμετέχοντες κι ευχόμαστε να αγαπήσετε αυτή τη συλλογή όσο κι εμείς!
📚Είναι δυνατή η προπαραγγελία του βιβλίου με τους ακόλουθους τρόπους:
➡️ Μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος των εκδόσεων Πνοή ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: (https://www.ekdoseispnoi.gr/.../%cf%84%ce%b1-%cf%87%ce.../)
➡️ Τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 2102230206 και 6909152132.
➡️ Μέσω μηνύματος στη σελίδα Εκδόσεις Ανεμολόγιο στο Facebook.
📣 ΠΡΟΣΟΧΗ:
Αποκλειστικά για τις τηλεφωνικές παραγγελίες ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο Facebook, ΠΡΟΣΦΟΡΑ τα τρία αντίτυπα του βιβλίου στα 29 €.
Δελτίο Τύπου:
Το χαϊκού είναι μια ιαπωνική ποιητική φόρμα. Παραδοσιακά αποτελείται από τρεις ομάδες των 5, 7, 5 συλλαβών, οι οποίες τοποθετούνται συνήθως σε τρεις στίχους. Είναι η πιο σύντομη μορφή ποίησης στον κόσμο και διαβάζεται με μία αναπνοή.
Νέες αλλά και παλαιότερες ποιητικές φωνές ενώθηκαν σε μια συλλογική έκδοση η οποία προέκυψε κατόπιν διαγωνισμού με ελεύθερο θέμα, διότι η άνοιξη έχει πολλές έννοιες και εκφάνσεις, και για τον καθένα από εμάς συμβολίζει και κάτι διαφορετικό.
Η παρούσα συλλογή είναι μια πράξη δημιουργίας, και ως εκ τούτου μια πράξη επανάστασης, απέναντι στους δύσκολους και αβέβαιους καιρούς που διανύουμε, όπως κάθε άνοιξη είναι μια πράξη επανάστασης απέναντι στον χειμώνα. Ενώσαμε λοιπόν τις ποιητικές μας φωνές, και δημιουργήσαμε με τα ταπεινότερα υλικά, τις λέξεις, το υπόστρωμα που πάνω του θα ανθίσει η προσωπική μας άνοιξη.
Πληροφορίες έκδοσης:
Συγγραφέας: Συλλογική έκδοση
Τίτλος: Τα Χαϊκού της άνοιξης
Σελίδες: 180
Διαστάσεις: 16x23
Τιμή: 13 €
ISBN: 978 618 85053 2 2
Ημερ. κυκλοφορίας: 05/2021
Κωδικός: 213








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου