Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Η Νίκη Μουσούλη γράφει για το βιβλίο μου «Η ΦΩΝΗ ΜΕΣΑ ΜΟΥ»




Πρώτη φορά μου έτυχε να διαβάσω μαρτυρία. Ο πρωταγωνιστής μας αφηγείται την ιστορία της ζωής του μέσα από τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Θεωρώ πως πρέπει να διαβαστεί από όλους, είτε έχουν είτε όχι κάποιο ψυχολογικό. Είναι κατ εμέ εγχειρίδιο δύναμης διότι μέσα από τις σελίδες του αντλείς δύναμη και σε προκαλεί να αντιμετωπίσεις τους δαίμονες σου. Για μένα είναι ένα άκρως αισιόδοξο βιβλίο το οποίο σου υπαγορεύει πως όσα προβλήματα και αν υπάρχουν αν έχεις ανθρώπους να σε στηρίζουν μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Ακόμα και αν όλα φαίνονται χαμένα ή δύσκολα ο άνθρωπος πάντα έχει την δύναμη να τα καταφέρει, αρκεί φυσικά να έχει την απαραίτητη θέληση να το κάνει. 
Ο τρόπος γραφής του συγγραφέα είναι δομημένος έτσι ούτως ώστε να μπεις από την πρώτη παράγραφο στην ψυχοσύνθεση του πρωταγωνιστή. Το κείμενο φεύγει πραγματικά σφαίρα. Το βιβλίο δεν σε αφήνει γα κανένα λόγο να το αφήσεις ή να κοιτάξεις πόσο σου έχει απομείνει ακόμα μέχρι να τελειώσει. Κάπου κοντά στις τελευταίες σελίδες συνειδητοποιείς πως τελειώνει κάτι που για κανένα λόγο δεν θες.
Ο τίτλος του βιβλίου πλαισιωμένος από ένα λευκό φως σαν από προβολέα μέσα στο γκρίζο φόντο, υποδεικνύει πως ακόμα και στα χειρότερα σκοτάδια περνάει φως.        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου