Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ

Μία εβδομάδα ήτανε αρκετή για να ξεκουραστεί αυτό το κορμί. Μία εβδομάδα θεότρελη η οποία τα είχε όλα! Ή σχεδόν όλα. Δευτέρα μεσημέρι με παρέλαβε με τις βαλίτσες μου ο κουμπάρος μου από τα κτελ στον Κηφισό. Εκεί δώσαμε ραντεβού. Κάναμε ένα μικρό τουρ και μετά βουρ για Ωρωπό. Όταν έφτασα καιγόμουν ολόκληρος και η κουμπάρα μου με υποδέχτηκε με ένα πλατύ χαμόγελο. 





Φορέσαμε τα μαγιό μας, μπήκαμε στο αυτοκίνητο και σε δέκα λεπτά βρεθήκαμε στην παραλία. Και η Ρία μαζί. Η Ρία είναι φίλη της κουμπάρας από τα Γιάννενα. Κάναμε παρέα όταν έπαιζα στη Θεσσαλονίκη στο Κρατικό. Πάνε χρόνια από τότε. Κάτσαμε στην παραλία κάτω από τον καυτό ήλιο. Περάσανε οι ώρες νεράκι διότι έτσι γίνεται πάντα με τον χρόνο. Όταν περνάς καλά ο χρόνος περνάει σφαίρα. Στη συνέχεια επιστρέψαμε σπίτι φάγαμε και παίξαμε επιτραπέζια παιχνίδια. Και τις έξι μέρες τρώγαμε χωρίς να υπάρχει αύριο. Όλες τις μέρες καμαρώναμε τη μικρή Μαρίλια η οποία μας είχε τρελάνει με τα καμώματά της.




Το βράδυ της Πέμπτης πήγα με τον κουμπάρο μου στα μπουζούκια στον Αλέκο στον Κάλαμο. Ούτε και θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που είχα πάει στα μπουζούκια. Ούτε και θυμάμαι πότε ήτανε η τελευταία φορά που ξεκουράστηκα δίπλα στη θάλασσα, κάτω από τον ήλιο, χωρίς να χτυπάνε τα τηλέφωνα. Έπεται και συνέχεια…










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου