Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

3ος χρόνος επιτυχίας για τα Βρώμικα Κόλπα του David Folley @ Studio Κυψέλης

Οι «Θεατρίνων Θεατές», παράλληλα με το γερό Leonardos ring γιορτάζοντας τα δέκα τους χρόνια επαναλαμβάνουν μια από τις μεγαλύτερες τους επιτυχίες. Δυο χρόνια στο Studio Κυψέλης, Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας, και ο Κώστας Γεωργουσόπουλος να μιλά για μια παράσταση σημαντικότατη, όπως και το σύνολο των Ελλήνων κριτικών, φέρνουν ξανά για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια παγκόσμια επιτυχία, το πολύκροτο ψυχολογικό θρίλερ του αμερικάνου David Folley «Βρώμικα Κόλπα». Πρόκειται σύμφωνα με τη γνώμη των κριτικών για ένα από τα τρία καλύτερα ψυχολογικά θρίλερ στην ιστορία του παγκόσμιου θεάτρου μαζί με την «Παγίδα Θανάτου» και το «Σλούθ». Μια ιδιόμορφη ερωτική ιστορία ανάμεσα σε μια διάσημη σχεδιάστρια κοσμημάτων και ένα νεότερό της γοητευτικό άντρα, γίνεται αφορμή για μια παράσταση γεμάτη σασπένς που κυριολεκτικά σου κόβει την ανάσα. Έρωτας, άνισα παιχνίδια ερωτικής διεκδίκησης, εφιάλτες από το παρελθόν και ένα μυστηριώδες σμαράγδι, υφαίνουν την πολύπλοκη όσο και εντυπωσιακή αυτή ιστορία. Το ιδιαίτερο έγκειται στην αναπαράσταση αφού ο σκηνοθέτης επέλεξε να «εγκλωβίσει» τους ήρωες σε ένα κλειστό δωμάτιο και ο θεατής καλείτε να παρακολουθήσει την παράσταση κυριολεκτικά πίσω από ένα (διάτρητο) τοίχο. Άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό η παρουσία ζωντανής μουσικής που υπογραμμίζει τα δρώμενα.

Το βασικό ρόλο ερμηνεύει η Μαρία Αλιφέρη με συμπρωταγωνιστές τον Χρήστο Λιακόπουλο και τον Απόστολο Κρίτσα. Συνοδεύει ζωντανά στο πιάνο και τραγουδά ο Σωτήρης Αντωνίου.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Λιβανός, τη μετάφραση η Κωνσταντίνα Ρίτσου, τους στίχους και σύμβουλος η Μαριάννα Τόλη, τη μουσική ο Γιάννης Φίλιας, τα σκηνικά και τα κοστούμια η Δέσποινα Βολίδη, φωτογραφίες ο Κωνσταντίνος Αλμαλής και τους φωτισμούς ο Γιώργος Λιβανός.

Παραστάσεις κάθε:
Σάββατο 19:00 και Κυριακή 21:10

Studio Κυψέλης
Σπετσοπούλας 9 και Κυψέλης 210 8819571
     




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ» ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΒΗΤΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

  Οι Ιατρικές Εκδόσεις ΒΗΤΑ και ο συγγραφέας Κωνσταντίνος Ιωακειμίδης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου   Μια φορά ήταν ο κ...