Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

BOOKBAR by Kaktos: Γνωρίστε τον κόσμο του βιβλιοπωλείου μας

 



BOOKBAR by Kaktos: Γνωρίστε τον κόσμο του βιβλιοπωλείου μας

Το BOOKBAR by Kaktos βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και είναι το απόλυτο βιβλιοφιλικό πέρασμα για κάθε αναγνώστη που αναζητά ιδιαίτερες προτάσεις και νέες αναγνωστικές εμπειρίες. Καθώς κατεβαίνεις την οδό Αιόλου, στον αριθμό 39, σίγουρα θα κεντρίσει το βλέμμα σου το ψηλοτάβανο book café με τον μεγάλο πολυέλαιο και τις βιβλιοθήκες ως το ταβάνι.

Ένας οικείος και ζεστός χώρος όπου μπορείς να βρεις όλη τη σειρά της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας των Εκδόσεων ΚΑΚΤΟΣ, μεγάλη συλλογή με βιβλία σύγχρονων εκδόσεων παιδικά βιβλία ή βιβλία στα αγγλικά, αλλά και μια χειροποίητη θήκη για το βιβλίο σου, κεριά που μυρίζουν βιβλίο και ιδιαίτερες κούπες. Ο Γιώργος Παπαδήμος και το προσωπικό των Εκδόσεων είναι πάντα διαθέσιμοι για βιβλιοφιλικές συζητήσεις, που σίγουρα θα απολαύσεις και θα σε κατευθύνουν στο να επιλέξεις το κατάλληλο βιβλίο για εσένα και τους αγαπημένους σου.  

Το BOOKBAR όμως δεν είναι απλά ένα αγαπημένο βιβλιοπωλείο. Είναι επίσης ένα καφέ με υπέροχες γεύσεις, όπου μπορείς να πιεις έναν εκλεκτό καφέ, να απολαύσεις μια ιδιαίτερη ζεστή σοκολάτα (bitter ή καυτό chili; διάλεξε ανάμεσα σε 4 ακαταμάχητες γεύσεις!), να ζεσταθείς με ένα μυρωδάτο τσάι, να τονωθείς με ένα smoothie, να χαλαρώσεις με ένα ποτήρι καλό κρασί, να γλυκαθείς με ένα από τα ανεπανάληπτα γλυκά μας ή να ικανοποιήσεις την πείνα σου με ένα φρέσκο σάντουιτς.

Στο υπόγειο μπορείς να εργαστείς στο σύγχρονο coworking space  της Cube, με ησυχία και καλό wifi.

Ο κόσμος του BOOKBAR περιμένει με ενθουσιασμό να τον γνωρίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Τι φοβάται το Ισραήλ από την Παλαιστίνη;" Ένα ενδιαφέρον βιβλίο από τον Παλαιστίνιο ακτιβιστή Raja Shehadeh Εκδόσεις Μεταίχμιο

  Δελτίο Τύπου   Τι φοβάται το Ισραήλ από την Παλαιστίνη; του  Raja   Shehadeh   Τι σημαίνει ο πόλεμος στη Γάζα για το μέλλον των δύο χωρών;...