Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Οι Φόνοι στην Κρυστάλλη επανέρχονται!



Οι Φόνοι στην Κρυστάλλη επανέρχονται για να μας κάνουν να γελάσουμε, να προβληματιστούμε, να κλάψουμε ή και να φοβηθούμε.

Το μυθιστόρημα του Κωνσταντίνου Ιωακειμίδη θα παρουσιαστεί στο Αμφιθέατρο Downtown campus στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο (Ακαδημίας 42 - Αθήνα) την Τετάρτη 20 του μήνα στις 7 το απόγευμα.

Για το βιβλίο και τον συγγραφέα θα μιλήσουν η δημοσιογράφος – διαχειρίστρια στο Koukidaki Τζένη Κουκίδου και η κτηνίατρος - επιμελήτρια Μαγδαληνή Παπαδοπούλου. Αποσπάσματα θα διαβάσουν η ηθοποιός Ηρώ Μουκίου και ο συγγραφέας Πάνος Αντωνόπουλος. Την μουσική επιμέλεια της βραδιάς θα έχει ο τραγουδοποιός Μάκης Ψαραδέλλης.



Ένα ταξίδι που αρκετοί έχουμε κάνει: Αθήνα – Θεσσαλονίκη με το τρένο των εννιά. Ένας φτωχός πλην τίμιος συγγραφέας συναντά την ιδανική ηρωίδα για το επόμενο βιβλίο του. Έτσι το ήθελε η μοίρα, κι έτσι έγινε. Εκείνη του αφηγείται ιστορίες γεμάτες φόνους, τρόμο και παράνοια, κι εκείνος αρχίζει να φαντάζεται το πολυπόθητο best seller του. Όταν το ταξίδι τελειώνει, ο συγγραφέας κάνει ένα μοιραίο λάθος και κινδυνεύει να γίνει και ο ίδιος πρωταγωνιστής των ιστοριών της.

Οι «Φόνοι στην Κρυστάλλη» είναι μια άκρως σουρεαλιστική ιστορία που ακροβατεί ανάμεσα στη λογική και στη φαντασία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«Η Ιοκάστη Γιουξουάν στη Xώρα της Κλιμακτηρίου» της Κικής Μαυρίδου, συνεχίζεται και το Μάιο στον Πολυχώρο VAULT

  Και το Μάιο συνεχίζεται στον Πολυχώρο VAULT το νέο έργο της Κικής Μαυρίδου   « Η Ιοκάστη Γιουξουάν στή Xώρα της Κλιμακτ...