Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΕΣ…

 



Το βιβλίο μου (μας) κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο έπειτα από επιθυμία της μητέρας μου. Φυσικά και δεν της χάλασα το χατίρι αφού πρόκειται για τη βιογραφία της.

Έγινε, όπως πάντα, μια σειρά από παρουσιάσεις αλλά και εκδηλώσεις και δεν γίνεται να μην ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μου έκαναν την τιμή να μιλήσουν για μένα και την «Ευφροσύνη».

Θυμάμαι εκείνο το παγωμένο απόγευμα που ο κόσμος αψήφησε το κρύο και γέμισε το Mirror στον Κορυδαλλό. Δίπλα μου, όπως πάντα, η αγαπημένη μου φίλη και συγγραφέας Πένυ Παπαδάκη που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το βιβλίο. Αποσπάσματα διάβασε μια άλλη αγαπημένη μου φίλη και ποιήτρια η Ελεωνόρα Χατζηαβράκογλου.

Δυο φορές πήγα στα Βόρεια Προάστια στο φιλόξενο εστιατόριο «Μπέρδεμα» του φίλου μου Κωνσταντίνου Φωτόπουλου. Ένα όμορφο απόγευμα στα Λιπάσματα στη Δραπετσώνα.

Ένα άλλο απόγευμα στον Τεχνοχώρο ΠΡΩ! ΔΕ! ΤΡΙ! στον Πειραιά όπου η καλή νεράιδα του παραμυθιού συγγραφέας – σκηνοθέτης  και ηθοποιός Δώρα Δώριζα άνοιξε την αγκαλιά της. Εκεί δυο αγαπημένες φίλες που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου μου έκαναν την τιμή να παρουσιάσουν τα βιβλία μου. Η Δήμητρα Παναρίτη, συγγραφέας και η Χρυσούλα Διπλάρη συγγραφέας και στιχουργός.

Μια Κυριακή στο Δημαρχείο Κορυδαλλού, όπου ο φιλόξενος κύριος Δήμαρχος Νίκος Χουρσαλάς και η Δημοτική σύμβουλος - και φίλη μου - Ιωάννα Καλομπράτσου, μαζί με τον αγαπημένο μου φίλο και εξαιρετικό δημοσιογράφο Θάνο Ξάνθο παρουσίασαν τα παιδιά μου και τους ευχαριστώ ολόψυχα.

Χθες το απόγευμα βρέθηκα στον φιλόξενο Τεχνοχώρο Φάμπρικα στον Κεραμεικό όπου μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο τέως Δήμαρχος Περάματος κύριος Γιάννης Λαγουδάκος και ο Συγγραφέας – Ηθοποιός Βαγγέλης Δουκουτσέλης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι με τίμησαν με την παρουσία τους, τη βοήθειά τους και με έκαναν ευτυχισμένο. Και επίσης, ένα πιο μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς τους αναγνώστες που με τη στήριξή σας, μου δίνετε τη δύναμη να συνεχίζω, κάνω βήματα μπροστά και πάντα με το χαμόγελο! Να σας έχει ο Θεός καλά!    

 


κλικ Μαρία Γεωργαντά









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου