Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ-ΤΟ ΑΟΡΑΤΟ ΜΙΣΟ-BRIT BENNETT-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

 


ΤΟ ΑΟΡΑΤΟ ΜΙΣΟ 
Brit Bennett

Μετάφραση: Κάλλια Παπαδάκη

Δύο δίδυμες αδερφές σε δύο διαφορετικούς κόσμους. Ποια ζωή στ’ αλήθεια θέλουν, ποια ζωή μπορούν ν’ αντέξουν;

Το Αόρατο μισό της Brit Bennett είναι το best selller των New York Times που πρέπει να μπει οπωσδήποτε στην αναγνωστική σας λίστα!
Γραμμένο από την καταξιωμένη συγγραφέα Brit Bennett –η οποία συγκαταλέγεται στις 100 πιο επιδραστικές προσωπικότητες του περιοδικού TIMES για το 2021– το βιβλίο κυκλοφόρησε πέρσι στα αγγλικά συγκεντρώνοντας αμέσως διθυραμβικές κριτικές, χαρακτηρίστηκε «βιβλίο της χρονιάς» από εφημερίδες και περιοδικά όπως τα The Washington Post, Time Magazine, Vanity Fair, People Magazine, ενώ παράλληλα απέσπασε το Βραβείο Αναγνωστών Goodreads για το καλύτερο ιστορικό μυθιστόρημα και βρίσκεται στη βραχεία λίστα του Women’s Prize for fiction!


Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Οι δίδυμες αδερφές Βίνις είναι αχώριστες από μικρές. Όταν μεγαλώσουν θα επιλέξουν να ζήσουν σε δύο τελείως διαφορετικούς κόσμους: έναν μαύρο και έναν λευκό. Μπορεί, όμως, κάποιος να αγνοήσει ένα κομμάτι της ταυτότητάς του; Οι κόσμοι δεν ξαναενώνονται, απλά συνυπάρχουν με μεγαλύτερη σύνδεση στις επόμενες γενιές.
Ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα για δεσμούς που δεσμεύουν και για επιλογές που καθορίζουν γενιές, με φόντο τις φυλετικές διαμάχες στην Αμερική.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΗ | JO HEDWIG TEEUWISSE | FAKE HISTORY | 100 + 1 ΜΥΘΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΥΠΟ… ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ | ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ

  στο οπισθόφυλλο γράφει… Ο Ούγκο Μπος σχεδίασε τις στολές των ναζί; Οι άνθρωποι του Μεσαίωνα πίστευαν ότι η Γη είναι επίπεδη; Ο Ναπολ...