Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΝΟΗ! ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!

 


Ένα τραγούδι λέει «Ότι αξίζει είναι στιγμές…» και από εκείνη την όμορφη μέρα που μπήκα στην οικογένεια της Πνοής όλη μου η ζωή άλλαξε. 




Θυμάμαι ακόμα εκείνο το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, όπου με τους εκδότες μου Κάκια Ξύδη και Δημήτρη Καραναστάση υπογράψαμε το πρώτο συμβόλαιο για την «Γριά Βαλίτσα» και όταν το βιβλίο κυκλοφόρησε το γιορτάσαμε στο Europe Direct και σβήσαμε μαζί το πρώτο κεράκι για τα πρώτα γενέθλια των Εκδόσεων Πνοή. 




Στη συνέχεια ακολούθησαν αμέτρητα ταξίδια, αμέτρητες ευχές, αμέτρητα χαμόγελα! Παρουσιάσεις που στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Κρήτη.




Φυσικά δεν θα μιλήσω μόνο για τα δικά μου τα βιβλία. Έχω όλα τα βιβλία της Πνοής σε περίοπτη θέση. Είναι όλα τους εξαιρετικά. Το καθένα με τη δική του χάρη. Μέσα σε αυτά τα χρόνια έκανα νέους φίλους. Γίναμε όλοι μια μεγάλη παρέα. Φωτογραφίες, όμορφες στιγμές και η Πνοή άρχισε να μεγαλώνει και να γίνεται όλο και πιο γνωστή. Άρχισε να αποκτά το δικό της αναγνωστικό κοινό. Μπήκε δυναμικά στο χώρο του βιβλίου με βιβλία αξιόλογα και ποιοτικά.

Την επόμενη χρονιά κυκλοφόρησε η «Φωνή μέσα μου» και λίγο αργότερα ήρθε και η επανέκδοση των «Φόνων στην Κρυστάλλη». Εγώ, δίπλα τους πάντα. Χωρίς ζήλιες και κακίες. Όλοι ενωμένοι με ένα κοινό στόχο. Την αγάπη για το βιβλίο. Εκείνοι, δίπλα μου πάντα. Σε κάθε μου βήμα. Σε κάθε σημαντική στιγμή της ζωής μου. Κατάφεραν να κάνουν το όνειρό μου πραγματικότητα. Και η Κάκια Ξύδη αλλά και ο Δημήτρης Καραναστάσης. Τους οφείλω πολλά.




Να ευχηθώ πάντα επιτυχίες. Πολλά και συγγραφικά ταξίδια. Και χρόνια πολλά με βιβλία πολλά!!!

 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΗ | JO HEDWIG TEEUWISSE | FAKE HISTORY | 100 + 1 ΜΥΘΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΥΠΟ… ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ | ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ

  στο οπισθόφυλλο γράφει… Ο Ούγκο Μπος σχεδίασε τις στολές των ναζί; Οι άνθρωποι του Μεσαίωνα πίστευαν ότι η Γη είναι επίπεδη; Ο Ναπολ...