Τρίτη 20 Απριλίου 2021

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ - ΕΥΗ ΔΟΥΡΓΟΥΤΗ - ΜΗ ΘΥΜΩΝΕΙΣ, ΒΡΕ ΘΥΜΟΥΛΗ! - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΝΟΗ

 


Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σας παρουσιάζουμε το εξώφυλλο του νέου μας παιδικού βιβλίου, με τίτλο «Μη θυμώνεις, βρε Θυμούλη!», της Εύης Δουργούτη, σε εικονογράφηση της Αγγελικής Δρακάκη, που θα κυκλοφορήσει σύντομα από τις Εκδόσεις Πνοή! Είναι δυνατή η προπαραγγελία του βιβλίου μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος (www.ekdoseispnoi.gr), τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 2102230206 και 6909152132, ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο Facebook.
📚 Το βιβλίο, μέσα από μια όμορφη και διασκεδαστική ιστορία δύο αδελφών, του Θυμούλη και του Ξεθυμούλη, μιλά για αυτό το παρεξηγημένο αλλά απολύτως φυσιολογικό συναίσθημα που βιώνουν όλα τα παιδιά, τον θυμό, και προτείνει τρόπους διαχείρισής του.
Από το οπισθόφυλλο:
Είναι φυσιολογικό άραγε να θυμώνουμε; Πώς νιώθει αυτός που θυμώνει και πώς αυτός που εισπράττει τον θυμό μας; Τι πρέπει να κάνουμε ώστε να μη στεναχωρούμε τους ανθρώπους που μας αγαπούν; Τα δίδυμα αδερφάκια, ο Θυμούλης και ο Ξεθυμούλης, μας βοηθούν να απαντήσουμε σ’ αυτές τις ερωτήσεις και μας μαθαίνουν τρόπους ώστε να ελέγχουμε τον θυμό μας. Γιατί, μαθαίνοντας να διαχειριζόμαστε τον θυμό μας σήμερα, απολαμβάνουμε περισσότερο τη ζωή αύριο. Ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους «Θυμούληδες»!
Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:
Η Εύη Δουργούτη γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1992 στο Σουφλί όπου ζει με τον σύζυγο και τις δύο κόρες τους. Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και μεταπτυχιακή φοιτήτρια του τμήματος Δημιουργικής Γραφής του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Από πολύ μικρή αγαπούσε τη λογοτεχνία και πειραματίστηκε με διάφορες μορφές γραπτού λόγου. Διηγήματά της συμμετέχουν σε συλλογικές εκδόσεις, ενώ τα μυθιστορήματά της, «Ο χορός της φωτιάς» και «Μια στιγμή ακόμα» κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Πνοή. Το «Μη θυμώνεις, βρε Θυμούλη!» είναι το πρώτο της παιδικό βιβλίο και κυκλοφορεί επίσης από τις εκδόσεις Πνοή.
Πληροφορίες έκδοσης:
Συγγραφέας: Εύη Δουργούτη
Τίτλος: Μη θυμώνεις, βρε Θυμούλη!
Σελίδες: 28
Διαστάσεις: 22x22
Τιμή: 10 €
ISBN: 9786185520106
Ημερ. κυκλοφορίας: 04/2021







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΗ | JO HEDWIG TEEUWISSE | FAKE HISTORY | 100 + 1 ΜΥΘΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΥΠΟ… ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ | ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ

  στο οπισθόφυλλο γράφει… Ο Ούγκο Μπος σχεδίασε τις στολές των ναζί; Οι άνθρωποι του Μεσαίωνα πίστευαν ότι η Γη είναι επίπεδη; Ο Ναπολ...