Σάββατο 10 Απριλίου 2021

ΔΙΑΒΑΣΑ «ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ» ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΕΤΑΞΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΜΙΝΩΑΣ

 


«Καλημέρα σας. Ονομάζομαι Γρηγόρης Σταθόπουλος και ήρθα να καταγγείλω τη δολοφονία μου. Είδα σε όραμα ότι κάποιος με έκαψε ζωντανό, αφήνοντας πλάι μου έναν φλεγόμενο σταυρό».

Ο αστυνόμος Μάνος Βαρσάμης και η συνεργάτιδά του Έλσα Γληνού έχουν αναλάβει μια πολύ δύσκολη και σκοτεινή υπόθεση η οποία θα τους μπερδέψει πολύ. Όσο εύκολη κι αν δείχνει στην αρχή τόσο στην πορεία της δυσκολεύει. Ο δολοφόνος δεν χτυπά μόνο μια φορά. Δυστυχώς περισσότερες από μια! Ο αστυνόμος με την ψυχολόγο φτάνουν συνεχώς σε αδιέξοδα. Καθώς εξελίσσεται η ιστορία η κατάσταση γίνεται όλο και πιο πολύπλοκη. Κι εκεί που λες ότι βρίσκεις την άκρη του νήματος, και η αγωνία κορυφώνεται, το κουβάρι μπερδεύεται ακόμα περισσότερο. Όλοι οι ήρωες συνδέονται μεταξύ τους με τον α η β τρόπο, αλλά και ο καθένας ξεχωριστά παίζει τον δικό του ρόλο. Το βιβλίο της Ελευθερία Μεταξά, σε σχέση με τα προηγούμενά της, είναι μια ευχάριστη έκπληξη για το φανατικό αναγνωστικό κοινό της. Θα το αγαπήσουν σίγουρα οι λάτρεις της αστυνομικής μυθιστοριογραφίας.      

 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«Η Ιοκάστη Γιουξουάν στη Xώρα της Κλιμακτηρίου» της Κικής Μαυρίδου, συνεχίζεται και το Μάιο στον Πολυχώρο VAULT

  Και το Μάιο συνεχίζεται στον Πολυχώρο VAULT το νέο έργο της Κικής Μαυρίδου   « Η Ιοκάστη Γιουξουάν στή Xώρα της Κλιμακτ...