Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Το πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέυ στο Studio Κυψέλης τιμά την Αννα Φόνσου

 


Οι Θεατρίνων Θεατές & το Studio Kypselis Polychoros , γιορτάζοντας τους 3 μήνες επιτυχίας της παράστασης Το Πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέυ του Osborne,  που αποτελεί μιά απο τις μεγαλύτερες καλλιτεχικές κι εμπορικές  επιτυχίες της χρονιάς, οργάνωσαν μια τρυφερή βραδιά την Τρίτη 22 Φλεβάρη , προς τιμήν της Άννας Φόνσου , που προσέφερε στην ομάδα πρόσφατα θεατρικά βιβλία και πολύτιμα θεατρικά κοστούμια, αλλά έχει παράλληλα τόσα προσφέρει μέσω του Σπιτιού ( Actors House ) του ηθοποιού στο Σύγχρονο Πολιτισμό! Studio Κυψέλης . Μετά το τέλος της παράστασης της προσέφεραν με τη σειρά τους ένα σφυφρίλατο καράβι, να ταξιδέψει τα ονειρά της.

Την εκλεκτή πρωταγωνίστρια & την παράσταση τίμησαν μεταξύ άλλων, η Μαίρη Βιντιάδου, ο Δημήτρης Γιώτης, ο Νίκος Χαλατζίδης, η Ελένη Παξινού, η Μαρία Μακρή, ο Γιάννης Ζαμπατής,  η Βέρα Χατζηιακώβου, ο  Βασίλης Σαμαριτάκης, η Βίκυ Ντούλια, ο Νίκος Μπουρνιάς ο Πάντη Κούσης, ο Νεκτάριος Παλαιολόγος κ.α.

Φωτος Μάνος Βλαστός Αντώνης Μανδρανής










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΗ | JO HEDWIG TEEUWISSE | FAKE HISTORY | 100 + 1 ΜΥΘΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΥΠΟ… ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ | ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ

  στο οπισθόφυλλο γράφει… Ο Ούγκο Μπος σχεδίασε τις στολές των ναζί; Οι άνθρωποι του Μεσαίωνα πίστευαν ότι η Γη είναι επίπεδη; Ο Ναπολ...