Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Γιώργος Ρήγας & Νικήτας Βοστάνης: «Το παλιό δισκάκι» 8/4 @ El Convento Del Arte



Μια ξεχωριστή παράσταση του Γιώργου Ρήγα με το Νικήτα Βοστάνη στο El Convento Del Arte.

Ο προικισμένος ερμηνευτής Γιώργος Ρήγας συναντά τον εμπνευσμένο συνθέτη και μουσικό Νικήτα Βοστάνη σε μια παράσταση «γιορτή» του καλού τραγουδιού, την Παρασκευή 8 Απριλίου.
Τίτλος της «Το παλιό δισκάκι» με αφορμή το καινούργιο τραγούδι τους σε στίχους του συγγραφέα και διευθυντή του ogdoo.gr Κώστα Μπαλαχούτη.
Μόνο που η παράσταση του Ρήγα και του Βοστάνη δε μένει μόνο στα παλιά αλλά με αφορμή κλασικές στιγμές ενώνει αρμονικά το χτες με το σήμερα, μέσα από τα διαμάντια του λαϊκού, του έντεχνου αλλά και ακριβές στιγμές της σχολής των τραγουδοποιών.
Ένα πανόραμα του ελληνικού τραγουδιού, αυτού που χαρακτήρισε και ομορφαίνει τις στιγμές μας και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, των αγωνιών αλλά και των ονείρων μας.
Όλα αυτά μέσα από την τέχνη δύο καλλιτεχνών που ο καθένας στο κομμάτι του έχουν δώσει υποδειγματικά δείγματα γραφής, συνδυάζοντας το ταλέντο με τη συνέπεια.
Τους Γιώργο Ρήγα και Νικήτα Βοστάνη, που υπογράφουν και την επιμέλεια του προγράμματος, πλαισιώνουν εξαιρετικοί μουσικοί:
Πλάτωνας Παπαδημητριου (κιθάρα), Απόστολος Βαλσαμάς (μπουζούκι, ούτι), Μάριος Σιδερίδης (κρουστά).
Να σημειώσουμε πως το El Convento Del Arte είναι ένας ιδιαίτερος και καλαίσθητος χώρος απολύτως συμβατός με τέτοιους είδους παραστάσεις.

Παρασκευή 8 Απριλίου
El Convento Del Arte
Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο, Αθήνα.
Είσοδος 5 ευρώ.

Γιώργος Ρήγας, Νικήτας Βοστάνης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου