Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΝΝΑ - ΜΑΡΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ 2 ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ SEBASTIAN FITZEK ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ

 



«Sebastian Fitzek» γνωστός και μη εξαιρετέος.

Εγώ αυτές τις μέρες γνωρίστηκα με τον εξαίσιο αυτόν συγγραφέα και έχω να πω τα καλύτερα. Τώρα θα μου πείτε, άργησες κοπελιά το ξέρουμε ήδη. Ε! δεν πειράζει να το ακούσετε άλλη μια φορά.

 

"Ο τρόφιμος" Τι να πω για αυτό το καλογραμμένο, γεμάτο σασπένς και με συγκλονιστικές ανατροπές ψυχολογικό θρίλερ που σε κάνει να μη θες να χάσεις ούτε κόμμα; Γιατί κακά τα ψέματα υπάρχουν βιβλία που θες να γυρίσεις σελίδες για να φτάσεις στο τέλος λόγω... Συμπληρώστε όποια λέξη θέλετε. Στον τρόφιμο το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει. Αυτό το βιβλίο το διαβάζεις με ευλαβική αφοσίωση που δεν καταλαβαίνεις πότε έφτασες στην τελευταία παράγραφο. Εγώ είχα την ευκαιρία να διαβάσω την συλλεκτική έκδοση και έπαθα πλάκα με το απίστευτο χρώμα!!! Φανταστικό βιβλίο.




"Το δέμα" άλλο ένα εκπληκτικό βιβλίο με περισσότερες ανατροπές σε βαθμό που έλεγες πλάκα μου κάνει τώρα. Και εκεί που έλεγες τι αυτός είναι; να σου τούμπα πάλι αλλαγή σκηνικού, πάλι ανατροπή. Η αλήθεια είναι ότι λίγο με κούρασε προς το τέλος αλλά δεν με χάλασε καθόλου. Εν ολίγοις τον καις ευχάριστα τον εγκέφαλο σου με τον Fitzek. Περιμένω με ανυπομονησία τον Νοέμβρη για τα επόμενα του. Γιατί δύο θα κυκλοφορήσει σύμφωνα με τα λεγόμενα των εκδόσεων "διόπτρα".






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Τι φοβάται το Ισραήλ από την Παλαιστίνη;" Ένα ενδιαφέρον βιβλίο από τον Παλαιστίνιο ακτιβιστή Raja Shehadeh Εκδόσεις Μεταίχμιο

  Δελτίο Τύπου   Τι φοβάται το Ισραήλ από την Παλαιστίνη; του  Raja   Shehadeh   Τι σημαίνει ο πόλεμος στη Γάζα για το μέλλον των δύο χωρών;...