Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Οι Φόνοι στην Κρυστάλλη επανέρχονται!



Οι Φόνοι στην Κρυστάλλη επανέρχονται για να μας κάνουν να γελάσουμε, να προβληματιστούμε, να κλάψουμε ή και να φοβηθούμε.

Το μυθιστόρημα του Κωνσταντίνου Ιωακειμίδη θα παρουσιαστεί στο Αμφιθέατρο Downtown campus στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο (Ακαδημίας 42 - Αθήνα) την Τετάρτη 20 του μήνα στις 7 το απόγευμα.

Για το βιβλίο και τον συγγραφέα θα μιλήσουν η δημοσιογράφος – διαχειρίστρια στο Koukidaki Τζένη Κουκίδου και η κτηνίατρος - επιμελήτρια Μαγδαληνή Παπαδοπούλου. Αποσπάσματα θα διαβάσουν η ηθοποιός Ηρώ Μουκίου και ο συγγραφέας Πάνος Αντωνόπουλος. Την μουσική επιμέλεια της βραδιάς θα έχει ο τραγουδοποιός Μάκης Ψαραδέλλης.



Ένα ταξίδι που αρκετοί έχουμε κάνει: Αθήνα – Θεσσαλονίκη με το τρένο των εννιά. Ένας φτωχός πλην τίμιος συγγραφέας συναντά την ιδανική ηρωίδα για το επόμενο βιβλίο του. Έτσι το ήθελε η μοίρα, κι έτσι έγινε. Εκείνη του αφηγείται ιστορίες γεμάτες φόνους, τρόμο και παράνοια, κι εκείνος αρχίζει να φαντάζεται το πολυπόθητο best seller του. Όταν το ταξίδι τελειώνει, ο συγγραφέας κάνει ένα μοιραίο λάθος και κινδυνεύει να γίνει και ο ίδιος πρωταγωνιστής των ιστοριών της.

Οι «Φόνοι στην Κρυστάλλη» είναι μια άκρως σουρεαλιστική ιστορία που ακροβατεί ανάμεσα στη λογική και στη φαντασία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΗ | JO HEDWIG TEEUWISSE | FAKE HISTORY | 100 + 1 ΜΥΘΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΥΠΟ… ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ | ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ

  στο οπισθόφυλλο γράφει… Ο Ούγκο Μπος σχεδίασε τις στολές των ναζί; Οι άνθρωποι του Μεσαίωνα πίστευαν ότι η Γη είναι επίπεδη; Ο Ναπολ...