Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

ΙΚΑΡΙΑ again & again

Αρμενιστής. Ένα πανέμορφο καταπράσινο χωριό με απίστευτες καταγάλανες θάλασσες και κύματα που κάνουν το μπάνιο διασκέδαση. Ο ήχος των κυμάτων σε συνδυασμό με την απόλυτη ηρεμία υπόσχονται μέρες και νύχτες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Το ξενοδοχείο Cavos Bay είναι κτισμένο επάνω στον Κάβο του Αρμενιστή ατενίζοντας πανοραμικά το Αιγαίο Πέλαγος. Απέχει 100 μέτρα από το εμπορικό κέντρο του Αρμενιστή και την αμμώδη παραλία του και 800μ. από τις ωραιότερες παραλίες του Αιγαίου «Λιβάδι» και «Μεσακτή».

Μεσακτή και Del Mar beach bar. Εκεί αράζεις και δεν σε ενοχλεί κανείς και τίποτα. Τύποι τούμπανο τατού με ρακέτες δεν υπάρχουν. Ούτε μουσική ντάμπα ντούμπα. Πληρώνεις 5 ευρώ τις 2 ξαπλώστρες και την ομπρέλα για όλη τη μέρα. Οι τιμές είναι πολύ προσιτές σε καφέδες αλλά και σε σνακ. Μη ξεχάσεις να δοκιμάσεις την τοπική πορτοκαλάδα!

Mary Mary εστιατόριο για gourmet καταστάσεις με ιδιαίτερο μενού, άψογο service σε φιλόξενο περιβάλλον. Οι τιμές είναι οκ, ο σεφ εξαιρετικός και οι προτάσεις του η μια καλύτερη από την άλλη.

Baido στη γλώσσα των πειρατών σημαίνει γιορτή! Μια πανέμορφη ταβέρνα με Ελληνική κουζίνα που μπορείς να φας τα πάντα, με λίγα χρήματα και μετά να ζητάς απεγνωσμένα σόδα.

Χριστός Ραχών. Ένα νυχτόβιο χωριό στην κορφή του βουνού. Τα πάντα ανοίγουνε μετά τα μεσάνυχτα. Η διασκέδαση στο φουλ. Πάντα αργά και χαλαρά και χωρίς καμιά πίεση. Τα καλύτερα cocktails τα φτιάχνει ο Κώστας στο Δεντρόσπιτο.

Γενικά στο νησί η λέξη χαλαρά παίζει πολύ… (καλό αυτό, πολύ πρωτότυπο)

Kiss kiss





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

5 τελευταίες παραστάσεις για το «Κουαρτέτο» του Χάινερ Μύλλερ, σε σκηνοθεσία Θανάση Σαράντου στο Από Μηχανής θέατρο

  5 τελευταίες παραστάσεις για το «Κουαρτέτο» του Χάινερ Μύλλερ, σε σκηνοθεσία Θανάση Σαράντου στο Από Μηχανής θέατρο Κουαρτέτο του Χάινερ Μ...