Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

ΤΡΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ


ΌΣΑ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΔΕΝ ΛΥΣΜΟΝΟΥΝ της ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΠΑΝΑΡΙΤΗ



Η συγγραφέας, στο πρώτο λογοτεχνικό της εγχείρημα, μας αφήνει όλους άφωνους με την καλή έννοια. Ξετυλίγει το κουβάρι της ιστορίας από το παρελθόν στο σήμερα μέσα από μια σειρά συμπτώσεων και ανατροπών. Είναι ένα βιβλίο το οποίο δεν μπορείς να αφήσεις από τα χέρια σου. Η πλοκή σε καθηλώνει. Θέλεις να μάθεις το παρακάτω και βιάζεσαι να φτάσεις στο τέλος. Όχι, δεν θα σας το αποκαλύψω. Σας το προτείνω όμως ανεπιφύλακτα.

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΧΑΛΟΦΤΗ



Μια ιστορία γροθιά στο στομάχι. Το πρότυπο της καταπιεστικής ελληνικής οικογένειας. Ένας πατέρας που θέλεις να τον πετάξεις από τον πέμπτο. Μια μάνα που παρακαλάς να το βουλώσει. Μια κόρη που θες να της χαϊδέψεις τα μαλλιά. Και μια μικρότερη κόρη η οποία κυνηγάει την ελευθερία. Ένα βιβλίο το οποίο διαβάζοντάς το αισθάνεσαι να σε πνίγει. Νιώθεις ότι σου λείπει οξυγόνο. Σου ξυπνάει μνήμες από το παρελθόν. Σε παίρνει από το χέρι. Και σε ταρακουνάει. Να το διαβάσετε οπωσδήποτε.

ΚΑΚΗ ΣΠΟΡΑ του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΣΣΑ



Μία σειρά από έξυπνα, σκληρά διηγήματα. Ιστορίες που γραφτήκανε για να διαβαστούν από εσένα προσωπικά. Στυλ μοντέρνο και απόλυτα κατανοητό. Ένα βιβλίο για την αγάπη, το μίσος, το φως και το σκοτάδι. Ένας τρόπος γραφής που πολλοί συγγραφείς θα ζήλευαν. Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου