Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ




Την Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019, ώρα 19:00, στο Gallery Club (πρώην Cotton clubZωοδόχου Πηγής 3 & Κιάφας – Αθήνα) θα γίνει μια μοναδική παρουσίαση του  νεανικού μυθιστορήματος της κύπριας συγγραφέα Άντρης Ευριπίδου  «Συνάντηση με τη μοίρα» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή.
Για το βιβλίο και τη συγγραφέα θα μιλήσουν οι συγγραφείς Μαρία Ιατρίδη και Άγγελος Καλαμούτσος. Στον συντονισμό η Κάκια Ξύδη, συγγραφέας-εκδότρια.


Οπισθόφυλλο
Η Άννα Πέιτον έχει ιδιαίτερη αγάπη στον ξάδελφό της, τον Τζον. Μοναχοπαίδια και οι δύο, αναπτύσσουν μια πολύ θερμή σχέση. Όταν εκείνος τρακάρει με το αυτοκίνητό του και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική, η Άννα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Οι γιατροί του δίνουν μηδαμινές ελπίδες να τα καταφέρει. Μέσα στην απελπισία της επισκέπτεται ένα εκκλησάκι εκλιπαρώντας τον Θεό για ένα θαύμα. Προκειμένου να σωθεί ο αγαπημένος της ξάδελφος, κάνει τάμα να ζήσει χωρίς έρωτα, δίχως να φαντάζεται τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτό για κείνη.

Βιογραφικό
Η Άντρη Ευριπίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λεμεσό της Κύπρου. Σπούδασε στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο Πανεπιστήμιο του Σάρεϊ, απ’ όπου απέκτησε πτυχίο στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και μεταπτυχιακό στην Επικοινωνία και Διεθνές Μάρκετινγκ. Η αγάπη της για τα ταξίδια σε συνδυασμό με τη φαντασία της την οδήγησαν στη συγγραφή του πρώτου της μυθιστορήματος. Αρθρογραφεί στο προσωπικό της blog, wordsfulloffeeling.com. Το πρώτο της μυθιστόρημα «Συνάντηση με τη μοίρα» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή.

Τίτλος: Συνάντηση με τη μοίρα
Συγγραφέας: Άντρη Ευριπίδου
Σελ. 456 Διαστάσεις 14Χ21
Τιμή: 16,00 €
ΙSBN 978-618-5307-49-3
Ημερ. κυκλοφορίας 11/2018
Κωδικός: 1883

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ» ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΒΗΤΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

  Οι Ιατρικές Εκδόσεις ΒΗΤΑ και ο συγγραφέας Κωνσταντίνος Ιωακειμίδης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου   Μια φορά ήταν ο κ...