Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Μια βραδιά στον Πειραιά…

Μια βραδιά αφιερωμένη στη συγγραφέα Πένυ Παπαδάκη και στο συγγραφικό της έργο.

Με τη συγγραφέα γνωριστήκαμε πριν λίγους μήνες ραδιοφωνικά όταν ήρθε καλεσμένη στην εκπομπή μου «Μαζί στον Αέρα» (αφού πρώτα είχα διαβάσει όλα τα βιβλία της και ειλικρινά δεν ξέρω ποιο να ξεχωρίσω) και κάναμε μια πολύ ωραία συνέντευξη. Από εκείνη τη μέρα αισθάνομαι ότι την ξέρω χρόνια.



Χθες βράδυ, λοιπόν, σε έναν πολύ όμορφο χώρο στον Πειραιά, τον ΙΧΝΟΣ, Κολοκοτρώνη 30, ανάμεσα σε ζεστούς και χαμογελαστούς ανθρώπους, μαζευτήκαμε φίλοι και αναγνώστες για να τιμήσουμε τη Πένυ Παπαδάκη.

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η ερμηνεύτρια Λένα Αλκαίου που μας τραγούδησε ζωντανά «Το ζεϊμπέκικο της Κατίνας» όπως λέγεται και το πρώτο βιβλίο της συγγραφέως και πρόκειται να κυκλοφορήσει σε cd σε λίγο καιρό.  

Εύχομαι ολόψυχα καλοτάξιδα τα βιβλία της και να ζήσουμε κι άλλες τέτοιες βραδιές.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ» ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΒΗΤΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

  Οι Ιατρικές Εκδόσεις ΒΗΤΑ και ο συγγραφέας Κωνσταντίνος Ιωακειμίδης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου   Μια φορά ήταν ο κ...