Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΙΑΠΩΝΙΚΟ USUI REIKI -ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Α’ ΒΑΘΜΟΣ (SHODEN)

Πρωτοανακάλυψα το Reiki όντας ακόμα φοιτήτρια μαθαίνοντας και παίρνοντας πιστοποίηση από δύο διαφορετικούς δασκάλους, πρώτα στην Ελλάδα και στη συνέχεια στην Αγγλία. Αυτή ήταν μια εκπαίδευση και πρακτική στο Usui Reiki Δυτικού τύπου ,το οποίο είναι ευρέως διαδεδομένο. Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία, αλλά υπήρχαν ακόμη πολλά αναπάντητα ερωτήματα ,έτσι άρχισα να ψάχνω περισσότερο.

Έτσι, κατάφερα να βρω και να  διδαχθώ το γνήσιο ιαπωνικό Reiki, όπως αυτό  ξεκίνησε, πριν τις προσθήκες και αλλαγές της Δύσης..Μάλιστα, είχα την τύχη να βρεθώ στον σωστό τόπο την σωστή στιγμή, και να διδαχθώ το αυθεντικό  Ιαπωνικό Usui Reiki Ryoho απ' ευθείας από τον ιδρυτή και πρόεδρο του JIKIDEN REIKI KENKYUKAI (INSTITUTE) KYOTO, JAPAN , sensei Tadao Yamaguchi, και μάλιστα δύο φορές, πράγμα το οποίο συνήθως δεν γίνεται.  Eίχα την απάντηση σε όλες μου τις ερωτήσεις, και άλλαξε τη ζωή μου!




O δάσκαλός μου έχει πάνω από 50 χρόνια εμπειρία στο Reiki και μεγάλωσε με αυτό.

Από τον ίδιο πήρα και την άδεια καθώς και την πιστοποίηση να το διδάξω, καθώς και τη δυνατότητα να παίρνουν οι μαθητές μου την πιστοποίηση σαν επαγγελματίες Reiki practitioners από το JIKIDEN REIKI INSTITUTE του ΚYOTO, αλλά και να είναι εγγεγραμμένοι σαν θεραπευτές Reiki για φυσική (σωματική ) θεραπεία στην επίσημη ιστοσελίδα του ινστιτούτου στην Ιαπωνία. Επίσης, έχουν τη δυνατότητα να ασκούν επαγγελματικά το Reiki και να χρεώνουν τις υπηρεσίες τους ,εάν θέλουν, όσο το Ινστιτούτο της Ιαπωνίας.

Η ιαπωνική γενεαλογία μου ως τον ιδρυτή του Usui Reiki Ryoho , sensei Mikao Usui ειναι:
Mikao Usui, Chujiro Hayashi, Chiyoko Jamaguchi, Tadao Jamaguchi , Angeliki Galiatsatou .




Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης Shoden (επιπεδο 1), θα διδαχθείτε την ιστορία του Ρέικι, τις σκέψεις του ιδρυτή του Sensei Usui για το Ρέικι και το Gokai (αρχές του
Reiki).

Σε αυτό το επίπεδο εστιάζουμε στο να εμφανιστούν και να αναπτυχθούν οι ικανότητες του μαθητή  για  αντιμετώπιση και θεραπεία οποιασδήποτε σωματικής περίπτωσης, από μικρά ατυχήματα , όπως κοψίματα και μώλωπες, ως σοβαρές ή και χρόνιες καταστάσεις.

Για να γίνει κατανοητό πώς να παρέχετε πιό αποτελεσματικές θεραπείες, θα διδαχθείτε το Byosen, ένα Shirushi (Σύμβολο) και τη μέθοδο για βελτίωση του κυκλοφοριακού συστήματος που βοηθά στην αποβολή των τοξινών ώστε να ενισχυθεί η θεραπευτική δράση του Reiki.

H εκπαίδευση περιλαμβάνει επίσης Reiju (''συντονισμούς'') ' θα λάβετε 3 φορές Reiju στις 2 ημέρες, και αυτό είναι που σας κάνει ικανούς να μπορείτε να κάνετε πράξη τη θεραπεία μέσω Usui Reiki , τόσο για τον εαυτό σας, όσο και για τους άλλους.

Σε αυτό το επίπεδο δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία Ρέικι.

Θα λάβετε: χρησιμα φυλλάδια και σημειώσεις.
Ένα Ιαπωνικό Δίπλωμα και ένα Αγγλικό, εγκεκριμένα από το Jikiden Reiki Institute Japan.
Προσωπική κάρτα Αποδεικτική συμμετοχής ισχύουσα για  κάθε χώρα.
Θα είστε εγγεγραμμένοι σαν Reiki Practitioners στο Ινστιτούτο στο Kyoto, και σαν μέλη θα έχετε την επιλογή να φαίνεστε στην επίσημη ιστοσελίδα σαν πιστοποιημένοι Reiki practitioners.

Το γκρουπ θα αποτελείται από λίγα άτομα .
Δεν χρειάζεται καμία προηγούμενη εμπειρία.


Ημερομηνιες: 
Σάββατο 16/9 ώρες 10:00-18:00
Κυριακή 17/9 , 10:00-19:00

Πληροφορίες : Αγγελική Γαλιατσάτου, 
e mail: aggel.galiatsatou@gmail.com
τηλ 6998893609

http://www.jikiden-reiki.com/en/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου