Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Όταν το stand up comedy φτάνει στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο!

Ο Διονύσης Ατζαράκης πρoειδοποιεί: Cinéλθετε!
Κάθε Σάββατο μεσημέρι, 14.00 με 14.30 στη συχνότητα του ΣΚΑΪ
Ο stand up κωμικός Διονύσης Ατζαράκης αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα του και να γίνει παρουσιαστής τηλεοπτικής εκπομπής με θέμα τον κινηματογράφο. Κι επειδή η σάτιρα κυλά στο αίμα του κατέληξε στην εξής τρελή ιδέα: Μια τηλεοπτική εκπομπή που να συνδυάζει το σινεμά με το stand up comedy.
Και κάπως έτσι κάθε Σάββατο μεσημέρι μέσα από τη συχνότητα της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ μάς λέει: «Cinéλθετε»! Γελάστε, δηλαδή, με την καρδιά σας, αφήστε για λίγο πίσω σας όσα σας ταλαιπώρησαν μέσα στην εβδομάδα και- παράλληλα- ενημερωθείτε για τις νέες ταινίες που θα προβληθούν στις σκοτεινές αίθουσες. Ε, δεν είναι και λίγα!
cinelthete copy
Η εκπομπή Cinéλθετε μάς ξεναγεί στον υπέροχο κόσμο της έβδομης τέχνης αλλά με μια πρωτότυπη, ανατρεπτική και φρέσκια ματιά. Σε κάθε επεισόδιο μαθαίνετε ποιες είναι όλες οι καινούριες κυκλοφορίες και τα κινηματογραφικά νέα, και την ίδια στιγμή απολαμβάνετε θεματικά αφιερώματα και κωμικά σκετσάκια.
Και βέβαια σας λύνονται πολλές απορίες...
Θα πάρει ποτέ Όσκαρ ο Leonardo DiCaprio;
Θα αποφασίσει κάποια στιγμή ο Ρόκυ να κρεμάσει τα γάντια του και να βγει στη σύνταξη;
Και- επιτέλους- ποιος θεώρησε ότι ο Michael Fassbender μοιάζει, έστω και στο ελάχιστο, με τον Steve Jobs;
Ο Διονύσης Ατζαράκης έχει μια ξεκαρδιστική απάντηση για όλα αυτά που- γιατί να το κρύψουμε άλλωστε- συχνά περνούν από το σινεφίλ μυαλό μας!
Ο ρυθμός της εκπομπής είναι καταιγιστικός και δεν είναι διόλου τυχαίο, αφού και ο παρουσιαστής είναι ένας σίφουνας. Είμαστε σίγουροι πως αν υπήρχε βραβείο καλύτερου τρολαρίσματος, θα το είχε στο τσεπάκι του.
Οι κριτικές, άλλωστε,για την εκπομπή του στο twitter και στη σελίδα του στο FB επιβεβαιώνουν όλα τα παραπάνω!
3
 
4
Who is who:
O Διονύσης Ατζαράκης, αλλιώς ο άνθρωπος που τα καταφέρνει όλα σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ (Πανεπιστήμιο Αθηνών), σκηνοθεσία (Σχολή Σταυράκου), υποκριτική (Ίασμος/Studio ΝΑΜΑ) και Media Governance (MSc, London School of Economics). Τόσα χρόνια στα έδρανα ένα κατάλαβε: την αγάπη του για το stand up comedy, με το οποίο ασχολείται επαγγελματικά από το 2007.
Έχει κάνει παραστάσεις σε θέατρα, μπαρ και φεστιβάλ, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Αγγλία, έχει διακριθεί σε διαγωνισμούς, ενώ απόσπασμα παράστασής του έπαιξε στο BBC Radio 2.
Όταν επέστρεψε στα πάτρια, παρουσίασε τη μεσημεριανή εκπομπή ΠΕΔΕΣ στον ALPHA και ύστερα έγραψε και παρουσίασε την κωμική εκπομπή M for Movies στο MTV. Τώρα, παρουσιάζει, συγγράφει και σκηνοθετεί την εκπομπή Cinéλθετε στον ΣΚΑΪ.
Πάρτε μια γεύση από τη δουλειά του στα παρακάτω βίντεο:
Σκετς Steve Jobs
IMG 8277

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου