Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΑΛΑΣΣΟΧΩΡΗΣ ATHENS BY NIGHT IN LONDON



Η Lamda Delta Entertainment παρουσιάζει τον γνωστό Έλληνα καλλιτέχνη Κωνσταντίνο Θαλασσοχώρη σε μια ζωντανή μουσική εκδήλωση στο Λονδίνο, το Σάββατο 21 Ιουνίου στις 20:00. Η μουσική βραδυά ξεκινά με το γύρισμα της εκπομπής “ΩΠΑ”, μια παραγωγή για το ελληνικό κανάλι του Λονδίνου Hellenic TV, οπου ο Κωνσταντίνος θα ερμηνεύσει τα καλύτερα «Έντεχνα» τραγούδια. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το event ακολουθήστε το link: http://maxmasses.com/Konstantinos-Thalassohoris---%22Athens-by-Night%22.php




Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της εκπομπής, οι παρευρισκόμενοι μπορούν να παραμείνουν στον χώρο και να απολαύσουν ελληνική Λαική μουσική, εμπνευσμένη από την Αθηναική νυχτερινή διασκέδαση.
Ο  Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης ως ερμηνευτής, στιχουργός και συνθέτης έχει κυκλοφορήσει τα δικά του τραγούδια και έχει ερμηνεύσει τραγούδια άλλων σημαντικών προσωπικοτήτων της ελληνικής μουσικής δισκογραφίας. Ένα από τα τραγούδια του που τον καθιέρωσαν ως τραγουδοποιό είναι « Το Φόρεμα το Θαλλασί».
Έχει συνεργαστεί με τους Σταμάτη Κραουνάκη, Γιάννη Σπανό, Στέλιο Ρόκκο, Σοφία Βόσσου και πολλούς άλλους σημαντικούς καλλιτέχνες. Η ποικιλία των μουσικών στυλ και η εκφραστική φωνή του τον καθιέρωσαν ως ένα άριστο καλλιτέχνη. Ο Κωνσταντίνος έχει μια σειρά πολύ πετυχημένων εμφανίσεων στο εξωτερικό και έχει ερμηνεύσει για την Ομογένεια στην Αμερική, στον Καναδά και στην Κύπρο. Είναι η πρώτη του εμφάνιση στο Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου.
Το live event πραγματοποιείται στο χώρο “The Pavilion”, Park Road, London, N8 8JJ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βιβλιοπρόταση | Ο καημός κάθε γυναίκας | Έρικα Γιονγκ | Εκδόσεις Σ. Ι. Ζαχαρόπουλος

  Σειρά: Σύγχρονη Λογοτεχνία, 127 Τίτλος: Ο καημός κάθε γυναίκας Συγγραφέας: Έρικα Γιονγκ ISBN: 978-960-208-536-3 Σχήμα: 14 x 21 εκ....