Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Ο ταλαντούχος κύριος Κώστας Ζέκος



Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Δεν θυμάμαι πόσα (είμαι σε ηλικία που ξεχνάω). Στα καλλιτεχνικά «κυκλώματα» το πιο δύσκολο απ’ όλα είναι να έχεις φίλους. Αληθινούς φίλους. Οι πιο πολλοί, από μπροστά χαμογελάνε και από πίσω σου σκάβουνε το λάκκο. Ο Κώστας Ζέκος γι’ αυτό το λόγο και για πολλούς ακόμα είναι κύριος. 



Είναι πέρα για πέρα αυθεντικός. Είναι πραγματικός φίλος. Δεν υποκρίνεται και δεν το παίζει ιστορία. Πάνω απ’ όλα είναι άνθρωπος. Συμπαραστέκεται σε όλους και τρέχει όταν υπάρχει ανάγκη. Είναι εκεί κάθε ώρα και στιγμή και βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί χωρίς να περιμένει αντάλλαγμα. Σπάνιο. Πολύ. Είναι ένα πολυτάλαντο παιδί. Παίζει χρόνια στο θέατρο. Το βιογραφικό του είναι γεμάτο με αμέτρητες συνεργασίες με ιερά τέρατα του Ελληνικού θεάτρου. 


Τον έχω δει να παίζει και να σκηνοθετεί. Μου αρέσει να τον βλέπω στο θέατρο. Και στις κωμωδίες και σε όλα τα άλλα είδη. Αγαπάει πολύ τη σκηνή και η σκηνή αγαπάει εκείνον. Θέλει να ψυχαγωγεί και τα καταφέρνει. Θέλει να προσφέρει στο θεατρόφιλο κοινό και το κάνει με μεγάλη επιτυχία. Του αρέσει να αλλάζει πρόσωπα, να τσαλακώνεται, να υποδύεται ακόμα και τους πιο δύσκολους ρόλους. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι σε κάθε παράσταση που έχει πρωταγωνιστήσει πάντα είχε την επιτυχία στο τσεπάκι. Παραστάσεις που παίχτηκαν και δύο χρόνια όπως για παράδειγμα το «Είμαι χάλια» στο Εξ Αρχής. 


Το χειμώνα τον απολαύσαμε στις «Καρέκλες» του Ιονέσκο. Ένα θέατρο του παραλόγου. Μια δύσκολη παράσταση και ένας πολύ απαιτητικός ρόλος. Τα κατάφερε και εκεί. Αυτή τη περίοδο πρωταγωνιστεί στο θέατρο Eliart στο «Μυστικό της κοντέσσας Βαλέραινας» σε σκηνοθεσία Γιώργου Φρατζεσκάκη. Ο Κώστας Ζέκος ζει για το θέατρο και όλοι εμείς οι φανατικοί του θεατές τον ακολουθούμε παντού και πάντα. Ο Κώστας Ζέκος είναι άνθρωπος που του αρέσει να προσφέρει και γι’ αυτό είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Ενωτικό Συνδυασμό Κορυδαλλού και με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Δημόπουλο. Θα κλείσω γράφοντας ότι ο Κώστας Ζέκος είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Ένας άνθρωπος σαν κι εμάς. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ» ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΒΗΤΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

  Οι Ιατρικές Εκδόσεις ΒΗΤΑ και ο συγγραφέας Κωνσταντίνος Ιωακειμίδης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου   Μια φορά ήταν ο κ...